:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: شمارش معکوس برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی سلامت و هنر در زنجان
:: درسومین کمیته بین المللی سازی معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه
:: سالمندان اولین گروه دریافت کننده واکسن کرونا
:: در دوازدهمین المپیاد علمی؛ کسب مقام‌های برتر توسط دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: جهت درمان بیماران Cf؛ تحویل ۳ دستگاه نبولایزر به دانشگاه‌ علوم پزشکی زنجان
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان؛ حدود ۵ درصد مردم استان فاقد بیمه هستند ::
 | تاریخ ارسال: 1399/11/3 |

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان؛

حدود ۵ درصد مردم استان فاقد بیمه هستند

دکتر یعقوب شیویاری در برنامه عافیت با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مردم باید تحت پوشش باشند تصریح کرد: حدود ۵ درصد مردم استان فاقد بیمه هستند و در این راستا، در استان با ۲۵ دفتر خدمات پیشخوان قرارداد داریم .

پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان شامگاه پنجشنبه دوم بهمن‌ماه، در قسمت ۱۶۰ ویژه برنامه عافیت، مستقر در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به چگونگی تشکیل بیمه سلامت اظهار داشت: در سال ۱۳۷۳ قانونی تصویب شد به نام قانون بیمه همگانی خدمات درمانی و در ادامه، سال ۱۳۷۴ سازمان بیمه خدمات درمانی با هدف تحت پوشش قراردادن همه افرادی که فاقد بیمه درمانی بودند شکل گرفت، و تمامی افرادی که فاقد بیمه بودند زیر چتر بیمه، و به نوعی تحت حمایت دولت هم قرار گرفتند.

وی افزود: در استان زنجان هم، سال ۱۳۷۴ با خرید محل اداره کل، نیروها جذب شدند و در راستای اهداف تعریف شده، تا به حال خدمات خوبی ارائه شده، علیرغم اینکه با کم و کاستی‌هایی هم همراه بوده، ولی انصافا خدمات ارتقا یافته است.

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان با بیان اینکه مردم در چارچوب قانون از نظر بیمه پایه درمان تحت پوشش سازمان قرار گرفتند اظهار داشت: به خاطر اینکه افرادی را تحت عنوان بیمه‌گذار درمان کنیم، حتما باید ابزار و یکسری امکاناتی برای ارتباط با بیمه‌شده فراهم می‌شد تا بیمه‌شدگان خدمات درمانی بگیرند که در این راستا دفترچه خدمات درمانی ازسوی سازمان بیمه سلامت طراحی، و در اختیار بیمه‌شدگان قرار گرفت .

دکتر شیویاری ادامه داد: براساس آمارها تقریبا ۹۴ درصد موسسات استان، اعم از پزشکان متخصص و فوق تخصص، بیمارستان‌ها، مراکز جراحی محدود، درمانگاه‌ها، اورژانس‌ها و آزمایشگاه‌ها ... تحت پوشش بیمه هستند و همه اینها، بیانگر این است که اختیارات بیمه شده زیاد شده و می‌تواند به هرجا که نیاز باشد، مراجعه می‌کند.

مدیرکل بیمه سلامت استان زنجان با بیان اینکه قشر عظیمی از بیمه‌شوندگان کارکنان دولت هستند تصریح کرد: علاوه بر کارکنان دولت، کلیه آحاد روستاییان هم تحت پوشش بیمه خدمات درمانی هستند و درحال حاضر هم، ۵۱ درصد مردم استان زنجان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند .

وی تصریح کرد: بیمه سلامت وابسته به دولت است و اگر دولت تمامی حق سرانه را به طور مرتب واریز کند، ما هم منظم ارائه خدمت انجام می‌دهیم و در طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی هم به‌روز هستیم .

دکتر شیویاری با تاکید براینکه در ایران حتی نباید یک نفر هم بدون پوشش بیمه درمان باشد خاطرنشان کرد: به موجب قانون ۱۳۹۶ سهم پایه درمان اجباری شده و افرادی که فاقد بیمه هستند تحت پوشش قرار می‌گیرند .

مدیر‌کل بیمه سلامت استان زنجان افزود: بعد از شیوع ویروس کرونا، قانون وسع به اجرا درآمد به طوری که باید افرادی که فاقد پوشش بیمه‌ای بودند برای تحت پوشش قرارگیری مبلغی را ارائه می‌دادند . این در حالی بود که برخی‌ها که تعداد اعضای خانواده بیشتری داشتند از پرداخت حق بیمه ناتوان می‌ماندند. و لذا، این قانون به دلیل شیوع ویروس کرونا لغو شد و این امر یک فرصت برای تمام افرادی شد که فاقد هرگونه بیمه بودند و در حال حاضر می‌توانند از خدمات آن استفاده نمایند .

این مسئول با بیان اینکه ۱۰۰ درصد مردم باید تحت پوشش باشند تصریح کرد: حدود ۵ درصد مردم استان فاقد بیمه هستند و در این راستا، در استان با ۲۵ دفتر خدمات پیشخوان قرارداد داریم .

وی با بیان اینکه مردم بعد از شیوع کرونا رایگان بیمه شدند اظهار داشت: بیمه سلامت حتی بیمارانی که فاقد بیمه بوده اما در بیمارستان بستری شده‌اند را تحت پوشش قرار می‌دهد و در این خصوص، ۹۰ درصد هزینه بستری و ۷۰ درصد هزینه درمان سرپایی بیماران را تقبل می‌کند .

دکتر شیویاری با بیان اینکه ۱۸ میلیارد تومان هزینه درمانی موسسات درمانی به ویژه بیمارستان‌ها است تصریح کرد: فرهنگ‌سازی و ارتقای سواد سلامت در راستای پیشگیری از بیماری‌ها، می‌تواند از صرف هزینه‌های اضافی جلوگیری کند .
دفعات مشاهده: 199 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر