دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

تجلیل از مدافعان سلامت استان زنجان در مراسم گرامی‌داشت روز مهندس

| تاریخ ارسال: 1399/12/5 |
تجلیل از مدافعان سلامت استان زنجان در مراسم گرامی‌داشت روز مهندس

در مراسم گرامی‌داشت روز مهندس، ۳ دستگاه الکتروکاردیوگراف ۱۲ کاناله و ۲ دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی از سوی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان، اهدا شد .

پایگاه خبری وبدا – زنجان، صبح سه‌شنبه ۵ اسفندماه، در ویژه مراسمی که به جهت بزرگداشت روز مهندس باحضور مهندس احمد خرم رییس سازمان نظام پزشکی ساختمان کشور، مسئولین استانی و اعضای هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان برگزار شد، به پاس جان‌فشانی‌های مدافعان حوزه سلامت استان، از دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان با اهدا لوح تقدیر، تجلیل به عمل آمد .

در این مراسم، ۳ دستگاه الکتروکاردیوگراف ۱۲ کاناله و ۲ دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی از سوی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان، به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان اهدا شد .

این مراسم در سالن اجتماعات این سازمان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد .

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 475 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر