با عنایت به روند رو به تنوع در مواد غذایی، صنایع تولیدی و رشد آلودگی های زیست محیطی و ارتباط آن با بیماری های مرتبط با مصرف مواد غذایی و نیز توسعه تکنولوژی های جدید، رسالت گروه بهداشت و ایمنی مواد غذایی تربیت دانشجویانی با کیفیتی طلوب و مبتنی بر علم و نیازهای روز جامعه می باشد. این گروه با ایجاد شبکه ای از متخصصین دانشگاهی، صنعتگران و مدیران علاوه بر آموزش دانشجویان، به پژوهش جهت حل مسائل جامعه فکر نموده و از اینرو با توسعه زیرساخت ها، نیروی انسانی و برنامه های خود درصدد حرکتی هدفمند به سوی آینده است. برای رسیدن به این هدف مهم، تدوین سند چشم انداز و نقشه راه بهداشت و ایمنی مواد غذایی ضرورتی اجتناب ناپذیر است. این سند بر پایه ظرفیت های موجود، تبادل نظرات اعضا، اسناد و سیاست های بالادستی تدوین شده است.
مفاد سند چشم انداز و نقشه راه گروه اموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی
توجه به اسناد بالا دستی از جمله بند ۱۲ اصل سوم، اصل بیست و نهم و بند اول اصل چهل و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تامین بهداشت جامعه و پیریزی اقتصادی صحیح در زمینه بهداشت، چرا که متخصصین این رشته باور دارند که بهبود کیفیت، ایمنی و سلامت مواد غذایی یک وظیفه انسانی، اخلاقی و دینی میباشد
تلاش در جهت جذب و ارتقای نیروی انسانی کارآمد و بهبود همکاری مؤثر و حرفه ای میان اعضای هیات علمی، دانشجویان، کارشناسان گروه در راستای پیشبرد اهداف و برنامه های گروه.
توانمندسازی اعضاء هیات علمی گروه منطبق بر برنامه ها و سیاست های معاونت آموزشی با رویکرد روش های نوین تدریس به شکل حضور و غیرحضوری
نظارت بر اجرای صحیح برنامه های آموزشی مصوب گروه توسط اساتید و کارشناسان گروه
ترغیب اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به حل مشکلات بهداشتی جامعه با رویکرد آموزش پاسخگو در راستای بهداشت و ایمنی مواد غذایی
توسعه رشته-مقاطع جدید بویژه در گرایش هایی که نیاز جامعه الویت آنها را تأیید می نماید
بین المللی سازی گروه از طریق پذیرش دانشجوی خارجی، توانمندسازی اساتید و کارشناسان گروه و توسعه همکاری های بین المللی علمی با مراکز آموزشی و پژوهشی خارجی
جلب مشارکت خیرین در جهت توسعه زیرساختهای آموزشی و پژوهشی دانشکده و گروه از طریق تجهیز
راه اندازی مرکز تحقیقات علوم و صنایع غذایی و تأسیس شرکت های دانش بنیان با همکاری اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانش آموختگان گروه