:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان، ۷۵ درصد است
:: پلمپ ۴۰ واحد متخلف در طرح تشدید نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۹ فروردین ۱۴۰۰)
:: اجازه نداریم صحت و سلامت مردم را به خاطر بی توجهی به پروتکلها به خطر بیندازیم
:: ۲۹ اردیبهشت ماه سال‌جاری برگزار می‌شود؛ دومین سمپوزیوم مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم پزشکی
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: تقدیر از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی زنجان در راستای ممیزی نظام آراستگی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/11 |

تقدیر از اقدامات دانشگاه علوم پزشکی زنجان در راستای ممیزی نظام آراستگی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان در راستای ممیزی نظام آراستگی در دستگاه‌های اجرایی، از اقدامات مطلوب دانشگاه علوم پزشکی زنجان قدردانی کرد .

پایگاه خبری وبدا، زنجان – رامین میرزایی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان طی نامه‌ای ضمن تقدیر و تشکر از مشارکت و عملکرد مطلوب دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان در اجرای مناسب بند ۲ از مصوبات سومین جلسه شورای راهبردی توسعه مدیریت استان در راستای ممیزی نظام آراستگی، قدردانی نمود .

در متن این نامه آمده است:

جناب آقای دکتر پرویز قزلباش
 رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

با سلام و احترام

پیرو نامه شماره ۵۰۹۸۳۴ به تاریخ ۲۵/۹/۱۳۹۹ موضوع اعلام نتایج حاصل از ممیزی نظام آراستگی در دستگاه‌های اجرایی، ضمن تقدیر و تشکر از مشارکت و عملکرد مطلوب آن دستگاه در اجرای مناسب بند ۲ از مصوبات سومین جلسه شورای راهبردی توسعه مدیریت استان با شماره ۵۰۲۵۰۳ به تاریخ ۲۳/۹/۱۳۹۹ به استحضار می‌رساند براساس ممیزی مجدد، آن دستگاه در سطح "عالی" ارزیابی شده است و امتیاز کسب شده از مجموع ۱۰۰ امتیاز برابر با ۹۱ می‌باشد . بدین وسیله مراتب قدردانی خود از اقدامات اصلاحی انجام شده توسط جنابعالی و کلیه همکاران محترمتان را اعلام داشته، امید است با استعانت از خداوند متعال در پیشبرد برنامه‌های نظام اداری بیش از پیش موفق باشید .

رامین میرزایی
 رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان
دفعات مشاهده: 316 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر