:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۳۰ فروردین ۱۴۰۰)
:: کمیته واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی زنجان به ریاست دکتر پرویز قزلباش تشکیل شد
:: اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان در شرایط کرونا
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان، ۷۵ درصد است
:: پلمپ ۴۰ واحد متخلف در طرح تشدید نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان خوش درخشید ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/12 |

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان خوش درخشید

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در هفدهمین کنفرانس بین‌المللی روابط عمومی ایران لوح برگزیده را دریافت کرد .

پایگاه خبری وبدا، زنجان، سه‌شنبه ۱۲ اسفندماه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان در هفدهمین کنفرانس بین‌المللی روابط عمومی ایران در راستای کیفیت و تنوع فعالیت‌ها، خدمات و تولیدات با محتوای اجتماعی و چند رسانه‌ای، استفاده از ابزارها و ظرفیت‌های گوناگون پیام‌رسانی و توسعه روابط رسانه‌ای، لوح برگزیده را دریافت کرد .

هفدهمین کنفرانس بین‌المللی روابط‌عمومی ایران با محوریت «آینده‌ روابط‌عمومی: رهبری و کووید-۱۹» در مرکز همایش‌های سازمان مدیریت صنعتی (سازمان مطالعات و بهره‌وری نیروی انسانی) برگزار شد .

این کنفرانس توسط موسسه کارگزار روابط‌عمومی (KPRI) و با حمایت انجمن بین‌اللملی روابط‌عمومی (IPRA)، انجمن متخصصان روابط‌عمومی ‌ایران (IAPRS)، انجمن ‌جهانی کارگزاران مسلمان روابط‌عمومی (IMPRPA) و برخی دانشگاه‌های داخلی و خارجی و با مشارکت استادان، مدیران و کارشناسان خلاق و صاحب ایده در حوزه روابط‌عمومی برگزار شد.
دفعات مشاهده: 320 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر