:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: مردم نباید دغدغه نوع واکسن را داشته باشند
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۳ مرداد ۱۴۰۰)
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (دوم مرداد ۱۴۰۰)
:: پیش از مراجعه به پایگاه های تزریق واکسن گروه های هدف، در سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا، نام نویسی کنند
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۳۱ تیرماه ۱۴۰۰)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: اولین جلسه ستاد مدیریت پیشگیری از کروناویروس شهرستان طارم در سال ۱۴۰۰ تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/9 |

اولین جلسه ستاد مدیریت پیشگیری از کروناویروس شهرستان طارم در سال ۱۴۰۰ تشکیل شد

اولین جلسه ستاد مدیریت پیشگیری از کروناویروس شهرستان طارم با بررسی نمونه‌گیری‌ها در کنار رهگیری‌ها در سطح شهرستان، کنترل و نظارت بر مراسم‌های عروسی و سایر موارد برگزار شد .

پایگاه خبری وبدا – زنجان، یکشنبه ۸ فروردین رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان طارم در اولین جلسه ستاد مدیریت پیشگیری از کروناویروس شهرستان طارم به تشریح عملکرد یک هفته‌ گذشته همکاران درخصوص کنترل و اقدامات انجام شده بیماری کرونا، خصوصا افرایش قابل توجه انجام نمونه‌گیری و تست‌ها در سطح شهرستان، پرداخت.

دکتر ارشد بهرامی در ادامه با توجه به مثبت شدن دو مورد کرونای انگلیسی در روستای زهترآباد این شهرستان، از محدودیت کامل این روستا و ایزولاسیون خانگی افراد دارای علائم و مثبت، آموزش خانه به خانه، توزیع ماسک و همچنین توزیع اقلام حمایتی با همکاری کمیته امداد، سپاه و سایر ارگان‌ها قدردانی نمود .

وی افزود: در حال حاضر بستری‌های شهرستان ۹ نفر بوده و تعداد فوتی‌های شهرستان هم به ۵۱ نفر افزایش یافته است .

حاج‌آقا منصوری امام جمعه شهرستان نیز با تبریک سال نو و ولادت منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) از زحمات مسئولین شهرستان طارم، و بازرسی‌ها و اکیپ‌های نظارت خصوصا در بررسی پروتکل‌های بهداشتی در برگزاری هر هفته نماز جمعه، در راستای کنترل بیماری کرونا، تشکر و قدردانی نمود و خواستار رسیدگی و نظارت بیشتر بر ورود مسافران و مهمانان توریستی به مکان‌های گردشگری در شهرستان شد .

در این جلسه ضمن قدردانی از نمونه‌گیری‌های مستمر عوامل شبکه بهداشت و درمان، درخصوص افزایش نمونه‌گیری‌ها در کنار رهگیری‌ها در سطح شهرستان، کنترل و نظارت بر مراسم‌های عروسی، با تعداد محدود شرکت کنندگان، با نظارت شبکه بهداشت و درمان، با همکاری بخشداری‌ها و دهیار و شوراهای اسلامی، اخطار به متولیان مکان‌های گردشگری در صورت هرگونه برگزاری مراسم و تجمع در این مکان‌ها در سطح شهرستان، عدم برگزاری مراسم‌های تجمعی و فیزیکی در مراسمات نیمه شعبان در سطح شهرستان، و نظارت مستمر اکیپ‌های نظارت شهرستان مثل قبل تصمیماتی اخذ شد .
دفعات مشاهده: 603 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر