سومین جلسه هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1400/1/15 |
سومین جلسه هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد
سومین جلسه هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی زنجان و ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کروناویروس، با بررسی آخرین وضعیت بیماری کروناویروس در استان برگزار شد .

پایگاه خبری وب‌دا – زنجان، ظهر یکشنبه ۱۵ فروردین ما، سومین جلسه هیأت رییسه دانشگاه علوم پزشکی زنجان و ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کروناویروس به ریاست دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان باحضور معاونین و مدیران دانشگاه، و روسای بیمارستان‌های استان در سالن اجلاس مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه برگزار شد .

در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت بیماری کروناویروس در استان، درخصوص سایر موارد مهم و ضروری نیز، بحث و تبادل نظر به عمل آمد .

دفعات مشاهده: 926 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر