:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۱ مرداد ۱۴۰۰)
:: به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر مسولین بیمارستان آیت اله موسوی از بخش‌های مرتبط با مادران و نوزادان بازدید کردند
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۱ مرداد ۱۴۰۰)
:: جلسه کارگروه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد برگزار شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۰ مرداد ۱۴۰۰)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: در راستای مدیریت موج چهار کرونا؛ راه‌اندازی مرکز تخصصی بستری موقت بیماران در بیمارستان شهید بهشتی ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/21 |

در راستای مدیریت موج چهار کرونا؛
راه‌اندازی مرکز تخصصی بستری موقت بیماران در بیمارستان شهید بهشتی

براساس مصوبه جدید کمیته فنی و تخصصی دانشگاه علوم پزشکی زنجان یک مرکز تخصصی بستری موقت با ۲۸ تخت در بیمارستان شهید بهشتی برای بیماران مبتلا به کرونا که شرایط مناسب و وضعیت عمومی بهتری دارند، درحال راه‌اندازی است .

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان امروز دوشنبه ۲۱ فروردین، در جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان، اظهار داشت: براساس مصوبه جدید کمیته فنی و تخصصی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، یک مرکز تخصصی بستری موقت با ۲۸ تخت در بیمارستان شهید بهشتی برای بیماران مبتلا به کرونا که شرایط مناسب و  وضعیت عمومی بهتری دارند و خوشحال‌تر هستند راه‌اندازی می‌کنیم که بتوانیم تخت‌های بیمارستان را طوری مدیریت کنیم تا بیماران بدحال تر از امکان بستری و دریافت خدمت محروم نشوند .

دکتر مصطفی محمدی با بیان اینکه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برای پیشگیری از موج چهارم کرونا بی‌وقفه، بدون تعطیلی و بسیار سنگین کار کرده است افزود: در طول حدود ۲۰ روز اخیر بیش از ۵۰ کلیپ و موشن با موضوعات مختلف پیشگیری از کرونا و فرهنگ‌سازی در خصوص تزریق واکسن تهیه، تولید و منتشر کرده است.

وی تصریح کرد: فرآیندهای ارائه خدمت در بیمارستان‌ها و مراکز ۱۶ ساعته، درمانگاه شماره ۱۴، بخش بستری موقت بیماران مبتلا به کرونا، آزمایشگاه و نحوه نمونه‌گیری، نقاهتگاه، طرح سردار شهید قاسم سلیمانی و ... را تبدیل به کلیپ موشن کردیم و در سطح وسیع در شبکه‌های اجتماعی و اصحاب رسانه منتشر کردیم .

این مسئول با اشاره به فعال‌سازی صفحه اینستاگرامی دانشگاه که درحال حاضر ۴۰۰۰ دنبال‌کننده دارد، ادامه داد: بیش از ۶۰ عنوان بنر با استفاده از آثار رسیده به جشنواره بین‌المللی سلامت و هنر در ابعاد مختلف استند، بیلبورد و عرشه‌های شهرداری طراحی، چاپ و انتشار کردیم که در شهر کاملاً قابل مشاهده است و در این خصوص از شهردار زنجان، حوزه فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و سازمان سیما، و منظر و فضای سبز شهرداری تشکر می‌کنم.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه کارهای بزرگ و متعددی انجام شده، خاطرنشان کرد: اما یک جای کار، ایراد اساسی دارد و آن اینکه، بین خواست ما و همراهی مردم تفاوت زیاد است.

دکتر محمدی اظهار داشت: به نظر می‌رسد مهمترین موضوع و نیاز امروز، اعتماد مردم است که نیازمند چاره‌جویی است که در این راستا، از همه اساتید جامعه‌شناسی، روانشناسی، مردم شناسی، ارتباطات، تاریخی، دینی، فرهنگی، هنری، رسانه و بزرگان و فعالان مقبول اجتماعی برای همفکری و هم افزایی در این خصوص، دعوت می‌شود .

مسئول کمیته اطلاع‌رسانی دانشگاه با تاکید براینکه کادر بهداشت و درمان و حتی تیم مدیریتی و پشتیبانی به شدت تحت فشار هستند، اما از خدمت دریغ نمی‌کنند، تصریح کرد: کمر کادر بهداشت و درمان زیر بار سنگین مدیریت موج‌های مختلف و کنترل موج چهار در حال شکستن است .

وی ادامه داد: سلامت یک موضوع صرفاً پزشکی نیست، بلکه موضوعی اجتماعی است و بدون حضور، همکاری و مشارکت مردم کنترل این بیماری امکانپذیر نیست و اگر هم بشود بسیار زمان بر و پرهزینه خواهد بود .

این مسئول با تاکید بر اینکه مردم را مقصر اصلی ندانیم و دائم روی این موضوع تاکید نکنیم، ابراز داشت: به مردم بگوییم کرونا سال‌ها خواهد بود و ما باید با کرونا زندگی کنیم، و اگر غفلت کنیم کرونای زخم‌خورده امانمان نمی‌دهد .

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان تاکید کرد: به جای ترساندن دائمی مردم راهکار هم ارائه کنیم .

دکتر محمدی افزود: نه تنها کادر بهداشت‌ و درمان، بلکه تیم مدیریتی و فنی تخصصی دانشگاه نیز به شدت تحت فشار کار سنگین است .

مسئول کمیته اطلاع‌رسانی دانشگاه اظهار داشت: براساس مصوبه جدید کمیته فنی و تخصصی دانشگاه، یک مرکز تخصصی بستری موقت با ۲۸ تخت در بیمارستان شهید بهشتی برای بیماران مبتلا به کرونا که شرایط مناسب و وضعیت عمومی بهتری دارند و خوشحال‌تر هستند راه‌اندازی می‌کنیم که بتوانیم تخت‌های بیمارستان را طوری مدیریت کنیم تا بیماران بدحال تر از امکان بستری و دریافت خدمت محروم نشوند .
دفعات مشاهده: 308 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر