:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: AWT IMAGE به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر مسولین بیمارستان آیت اله موسوی از بخشهای مرتبط با مادران و نوزادان بازدید کردند
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۱ مرداد ۱۴۰۰)
:: جلسه کارگروه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد برگزار شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۰ مرداد ۱۴۰۰)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: بیمارستان شهید بهشتی و درمانگاه شماره ۱۴ مراکز درمان سرپایی کرونا در استان زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/22 |

دکترآرمانی کیان معاون درمان دانشگاه با اعلام اینکه کلینیکهای سرپایی در استان راه اندازی شده است افزود: بیمارستان شهید بهشتی و درمانگاه شماره ۱۴ برای درمان سرپایی بیماران کرونا در استان اختصاص داده شده است.

به گزارش وب دا - زنجان؛ دکتر علیرضا آرمانی کیان در ادامه افزود: با توجه به شرایطی که شیوع بیماری کرونا در موج چهارم باعث شده و استان زنجان نیز جزو استانهای قرمز می باشد بیشترین شیوع بیماری در شهر زنجان اتفاق افتاده  است.

وی با اشاه به اینکه محدودیت در تعداد تخت بستری، امکانات و تجهیزات وجود دارد بر اساس تصمیم کمیته فنی و تخصصی استان زنجان تصمیم براین شده که بیمارانی که حال آنها نسبتا بهتر است و شرایط مناسب تری دارند صرفا به جهت تزریق به صورت درمان سرپایی و درمان موقت بستری شوند یعنی روزانه تزریقات و علایم حیاتی آنها چک می شود و توصیه های لازم توسط متخصص در مورد اینها انجام شود و در منزل و در کنار خانواده  بودن نیز از نظر روانی خیلی مناسب تر است .

دکتر آرمانی کیان تاکید کرد: در مان سرپایی باعث می شود تا  تختهای کمتری اشغال شود و تختها برای بیماران بدحال اختصاص یابد .

دفعات مشاهده: 277 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر