:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: محدودیت ها همچنان در شهر زنجان طبق شرایط قبلی است و با جدیت اعمال خواهد شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۰)
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ نیازمند اعتمادسازی و آموزش در حوزه واکسیناسیون هستیم
:: ویژه مراسم احیای شب ۲۱ ماه مبارک رمضان در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ابراز نگرانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از عدم همکاری اصناف
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: در استان زنجان به بیش از ۴۰۰۰ نفر واکسن تزریق شده است ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/23 |

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
در استان زنجان به بیش از ۴۰۰۰ نفر واکسن تزریق شده است
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود:گروههای پرخطر درمانی، پرسنل بهداشتی، سالمندانی که در مراکز نگهداری هستندو جانبازان بالای ۵۰ درصد، بیماران خاص و افرادی که در آرامستانها مشغول هستند و فوریتهای پزشکی به تناسب تعداد و سهمیه اختصاص یافته واکسن تزریق شده است.

به گزارش وب دا- زنجان؛ دکترپرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در نشست خبری ویدئو کنفرانس روز دوشنبه ۲۳ فروردین در پاسخ به سوال خبرنگاران گفت؛ در حال حاضر ظرفیت  icu در ابهر، زنجان و خدابنده ظرفیت تکمیل است ولی سایر شهرستانها ظرفیت داریم .

وی ضرورت بخش icu را وجود کادر ورزیده و متخصص برای ارائه بهتر و مطلوب  خدمات دانست و افزود:  در روز بستگی به وضعیت بیماری؛ روزی بوده که ۱۵۰ نفر در یک روز بستری داشتیم طبیعی است هر چقدر میزان بستری افزایش یابد درصد بیماران نیازمند icu  نیز بیشتر خواهند شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در ادامه گفت:  در یک سال گذشته ۷۰ تخت icu افزایش یافته و بیش از ۵۰ تخت دیگر نیز آماده شده و در حال حاضر نیز  تجهیزات ۳۰ تخت نیز خریداری شده و این هفته اضافه خواهد شد تا تعداد تخت های icuدر استان زنجان  در یک سال گذشته به  بیش از ۱۰۰ تخت برسد.

وی در پاسخ به سوالی گفت: درصد درگیری خیلی افزایش قابل ملاحظه ای نداشته گروه سنی بالاتر؛ میانسال و سالمند بیشتر درگیر هستند این درگیری میانگین سنی ۷۰ سال بوده است این میانگین سنی پایین آمده ولی همچنان سنین بالا ابتلا  بیشتری دارند.

دکتر قزلباش با اشاره به محدودیت های اعمال شده برای شهر های رنگ بندی شده افزود: خوشبختانه در استان و شهر زنجان با قاطعیت محدودیت‌ها پیگیری می‌شود و در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد به درستی اجرا می‌شود و در ماه مبارک رمضان نیز این محدودیتها تغییری نکرده و همچنان وجود خواهند داشت .

وی با بیان اینکه بیش از  ۹۰ درصد ویروسی که در جامعه در موج چهارم  در گردش از نوع جهش یافته انگلیسی است؛ رعایت فاصله اجتماعی و رعایت پروتکل ها را مورد تاکید قرار داد و افزود:  در موج جدید داروی کافی و اکسیژن رسانی بیشتر فراهم شده این امکان فراهم شده که بخشی از بیماران به صورت سرپایی درمان شوند تا باربیماری در بیمارستانها کاهش یابد و با بودن  فرد در کنار خانواده  کمک بیشتری در بهبود بیماری خواهد بود .

دکتر قزلباش همچنین پاسخگوی سوالات مردمی در لایو اینستا گرامی نیز بود و گفت:

🔹مهمانی رفتن عوامل تشدید کننده بیماری است که در ماه مبارک رمضان نیز باید رعایت شود .

🔹رعایت و جدی گرفتن خود مردم  وتوجه به محدویتها مهمترین راه برای کنترل بیماری است.

🔹بنده تاکید میکنم اکیدا از افطاری رفتن و افطاری دادن جدا شهروندان عزیز خود داری کنند .

🔹واکسیناسیون  گروههای پرخطر شروع شده با آماده شدن واکسن داخلی امیدواریم در تابستان امسال و آخر بهار شروع شود و واکسیناسیون روند زمان بری است هم برای تهیه واکسن و هم برای تزریق.

🔹 برای بیماران خاص شروع شده و درصدی واکسینه شدند در ادامه کار افرادی که شیمی درمانی میشوند واکسینه شوند .

دفعات مشاهده: 138 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر