:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: ۶۵درصد افراد واجد شرایط بالای ۸۰ سال در استان واکسینه شده اند
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰)
:: بازدید سرزده معاون بهداشت از پایگاه واکسیناسیون برق منطقه ای زنجان
:: دومین همایش بین‌المللی آیین محبت، با تقدیر و رونمایی از نشان خیرین به کار خود پایان داد
:: دبیر اجرایی دومین همایش بین‌المللی آیین محبت؛ برگزاری همایش‌های تخصصی موقعیتی مناسب برای ایجاد هم‌فکری و تبادل دیدگاه‌ها
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان، ۷۵ درصد است ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/29 |

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان، ۷۵ درصد است

دکتر پرویز قزلباش در نشست خبری روزانه اظهار داشت: اگر امروز سخت‌ترین محدودیت‌ها را اعمال کنیم، اثرات و نتایج آن را ۱۰ روز بعد می‌بینیم، آن هم در صورتی که رعایت پروتکل‌ها و فاصله گذاری اجتماعی بالای ۹۰ درصد باشد .

پایگاه خبری وبدا – زنجان، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان بعدازظهر یک‌شنبه ۲۹ فروردین در نشست خبری که با موضوع تشریح وضعیت موج چهارم بیماری کروناویروس برگزار ‌شد، با اشاره به روند افزایشی کرونا در بخش بستری‌ها و سرپایی اظهار داشت: همچنان روند بیماری، چه در بخش سرپایی و چه بستری افزایشی است . درحدی که فقط شب گذشته، ۱۷۳ نفر بستری شدند که از زمان شروع بیماری، بالاترین رکورد بستری‌ها را به خود اختصاص داده است که مجددا میزان اشغال تخت بالای ۸۰۰ نفر رسید .

دکتر قزلباش با بیان اینکه اگر بستری‌ها با این میزان پیش برود بحران جدی در تخت‌های بستری خواهیم داشت افزود: از همشهریان درخواست داریم هم‌چنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را جدی بگیرند .

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: از تمام فضای خالی موجود در بیمارستان‌های دانشگاهی و غیر دانشگاهی استان جهت بستری بیماران مبتلا به کرونا استفاده کردیم ولی مشخص است با این روند، و شرایط موجود، تخت‌های استان جوابگو نیستند .

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری زنجان با اشاره به اینکه در استان نزدیک ۲۲۰۰ تخت بستری داریم و ازطرفی هم باید جوابگوی بیماران دیگر هم باشیم، تصریح کرد: در این راستا، به سمت بستری موقت و درمان سرپایی بیماران روی آوردیم . که این اقدام قبلا هم در درمانگاه‌های ۱۶ ساعته انجام می‌شد، و به نوعی فعالیت عمده این مراکز، درمان سرپایی بیمارانی است که نیاز به بستری ندارند .

وی با تاکید براینکه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، تنها راه مقابله با کرونا است، اظهار داشت: علیرغم تلاش مدافعان سلامت، این موج عظیم و این سیل روان، خارج از ظرفیت این سیستم است و باید ورودی را که ایجاد شده، بگیریم.

به گفته دکتر قزلباش اگر امروز سخت‌ترین محدودیت‌ها را اعمال کنیم، اثرات و نتایج آن را ۱۰ روز بعد می‌بینیم، آن هم در صورتی که رعایت پروتکل‌ها و فاصله گذاری اجتماعی بالای ۹۰ درصد باشد . (رعایت پروتکل‌ها در استان، ۷۵ درصد  است)

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در پاسخ به سوالی درخصوص رنج سنی مبتلایان به کووید ۱۹، اظهار داشت: درگیری بیماری در این پیک در سنین بین ۳۰ تا ۶۰ سال است ولی همچنان ابتلا بیشتر، در افرادی است که بالای ۶۰ سال دارند که جزء افراد آسیب‌پذیر هستند .

دکتر قزلباش با بیان اینکه میزان متوسط بستری نسبت به قبل افزایش نیافته، و اکثر بیماران هم جزء بیماران جهش یافته هستند ادامه داد: به لحاظ طول بستری، فعلا افزایش مشخصی نداریم . و معمولا بیماران ۵ تا ۶ روز در بیمارستان بستری می‌شوند .

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه گزارش رسمی دال بر شیوع کرونای آفریقایی در ایران گزارش نشده است افزود: با شیوع دو ویروس چینی و انگلیسی، وجود این نوع ویروس هم دور از ذهن نیست . و در این راستا، قطعا واکسیناسیون عمومی در مقلابله با این نوع ویروسها مهم است .

رییس کلان منطقه ۶ آمایشی کشوری با اشاره به دریافت پارت جدید واکسن کرونا در استان و تزریق آن با اولویت اظهار داشت: هدف اصلی در واکسیناسیون این است که فاز یک را به پایان برسانیم که شامل کادر بهداشت و درمان درگیر با بیماری در بخش دولتی و خصوصی است .

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: کادر فوریت‌های پزشکی، جانبازان بالای ۵۰ درصد، بیماران صعب‌العلاج، (نیمی از آنها انجام شده، و در هفته‌های آینده هم واکسیناسیون کامل انجام خواهد شد)، پاکبانها، که براساس دستورالعمل قسمت عمده آنها واکسن دریافت کردند، سالمندانی که در مراکز نگهداری هستند هم درحال انجام است. و در ادامه عزیزانی که در آرامستان‌ها وظیفه تغسیل را برعهده دارند، در هفته‌های آتی واکسن دریافت خواهند کرد .
دفعات مشاهده: 79 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر