ابراز نگرانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از عدم همکاری اصناف

| تاریخ ارسال: 1400/2/13 |
ابراز نگرانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از عدم همکاری اصناف
 دکتر پرویز قزلباش در نشست خبری درخصوص فعالیت رده‌های شغلی ۲/۳/۴، در سطح شهر اظهار داشت: هرآینه گروه‌های شغلی سطح یک که مجاز به فعالیت هستند پروتکل‌ها را رعایت نکنند، و یا سایر گروه‌های شغلی که در شهرهای قرمز مجاز به فعالیت نیستند، فعالیت داشته باشند، خطر بیماری بسیارجدی است .

پایگاه خبری وبدا – زنجان، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان بعدازظهر دوشنبه سیزدهم اردیبهشت در نشست خبری روزانه با موضوع تشریح وضعیت موج چهارم بیماری کروناویروس، در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود داروی کرونا در استان، گفت: باتوجه به پیگیری‌های صورت گرفته، دچار کمبود دارو در استان نشدیم.

دکتر قزلباش افزود: تا به امروز باتوجه به پیگیری‌های صورت گرفته، دچار کمبود دارو در استان نشدیم. و باید با هماهنگی‌های بیشتر، در این خصوص اختلالی ایجاد نشود. ولی ممکن است بعضی از داروهای کرونا نوسان داشته باشد که اگر هم مواردی باشد، مشکل کشوری است .

وی درخصوص تمهیدات اتخاذ شده برای ورود ویروس هندی به استان، اظهار داشت: در این راستا سیستم بهداشت و درمان، پیگیر افراد مشکوکی که با بیماران کرونای هندی در تماس هستند، کسانی که وارد استان می‌شوند به ویژه از هند، و بیمارانی که علایم بالینی قبلی را ندارند، و علایم عجیبی دارند، است . ولی باتوجه به انتشار خطر ویروس هندی، هم‌چنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و عدم حضور در تجمعات از سوی مردم حایز اهمیت است .

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان درخصوص اقدامات نیروی انتظامی هم تصریح کرد: نیروی انتظامی هم‌چنان پای کار است و مخصوصا در ممنوعیت ترددهای شبانه، اقدامات خوبی انجام، و اطلاع‌رسانی هم می‌کنند و پیگیری‌ها با قوت ادامه دارد .

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با اشاره به اینکه از روز شنبه، همکاری اصناف در رده‌های شغلی ۲/۳/۴، در سطح شهر به جهت رعایت محدودیت‌ها کمتر شده، تاکید کرد: هرآینه گروه‌های شغلی سطح یک که مجاز به فعالیت هستند پروتکل‌ها را رعایت نکنند و یا سایر گروه‌های شغلی که در شهرهای قرمز مجاز به فعالیت نیستند، فعالیت داشته باشند، خطر بیماری بسیارجدی است .

دکتر قزلباش با تاکید براینکه اگر مردم همکاری نکنند، امکان اقدام لازم و محدودیت‌هایی که تاثیرگذار باشد، و روند بیماری را به سرعت پایین بیاورد، نخواهیم داشت . و چنانچه مشاغل مختلف رعایت پروتکل‌ها را نداشته باشند، بازهم شاهد شرایط سخت و بدتری نسبت به قبل خواهیم بود.

دفعات مشاهده: 372 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر