ویژه مراسم احیای شب ۲۱ ماه مبارک رمضان در دانشگاه علوم پزشکی زنجان

| تاریخ ارسال: 1400/2/14 |
ویژه مراسم احیای شب ۲۱ ماه مبارک رمضان در دانشگاه علوم پزشکی زنجان

ویژه مراسم احیای شب ۲۱ ماه مبارک رمضان (شب شهادت حضرت علی علیه السلام) در دانشگاه علوم پزشکی زنجان در بستر مجازی برگزار شد .

پایگاه خبری وبدا – زنجان، نیمه شب گذشته، ۱۳ اردیبهشت، ویژه مراسم احیای شب ۲۱ ماه مبارک رمضان (شب شهادت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام و دومین شب قدر) در استودیوسلامت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، در بستر مجازی برگزار شد.

مراسم احیاء شب ۲۱ با قرائت دعای جوشن کبیر توسط حاج سیدمحمود حسینی آغاز، و با سخنرانی و مراسم قرآن به سر گرفتن توسط آیت اله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان پایان یافت .

این مراسم به صورت مستقیم از شبکه اشراق و از پیج اینستاگرام دانشگاه به آدرس زیر پخش شد.

گفتنی است: در راستای پیشگیری از بیماری کرونا، و با توجه مصوبات ستاد ملی کرونا، و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، مقرر شد که مردم روزه‌دار و مؤمن تا حد امکان در شب‌های قدر در منزل بمانند و مراسم و دعا و مناجات این شب‌های عزیز را از طریق فضای مجازی، رادیو و تلویزیون و به دور از جمعیت برگزار کنند .

دفعات مشاهده: 396 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر