:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: در استان زنجان آمادگی کامل برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات وجود دارد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۳ خرداد ۱۴۰۰)
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۲۲ خرداد ۱۴۰۰)
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۹ خرداد ۱۴۰۰)
:: دکتر پرویز قزلباش؛ تاخیر در تزریق دُز دوم واکسن کرونا، مشکلی ایجاد نمی‌کند
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ قطعا هفته آینده، شاهد تغییراتی در رنگ‌بندی شهرها خواهیم بود ::
 | تاریخ ارسال: 1400/2/16 |

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛

قطعا هفته آینده، شاهد تغییراتی در رنگ‌بندی شهرها خواهیم بود

دکتر پرویز قزلباش در نشست خبری درخصوص رنگ‌بندی شهرها، گفت: قطعا هفته آینده تغییراتی در این راستا خواهیم داشت و امیدوار هستیم رنگ شهرهای قرمز به سمت نارنجی شدن، شهرهای نارنجی به رنگ زرد، و شهرهای زرد به رنگ سفید تغییر کند .

پایگاه خبری وبدا – زنجان، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان بعدازظهر پنجشنبه ۱۶ اردیبهشت در نشست خبری روزانه با موضوع تشریح وضعیت موج چهارم بیماری کروناویروس، در پاسخ به واکسیناسیون نوزادان اظهار داشت:  هیچ خدمتی در حوزه بهداشت تعطیل نیست، به ویژه واکسیناسیون نوزادان و کودکان، که طبق روال برنامه واکسیناسیون انجام می‌شود.

دکتر قزلباش با بیان اینکه واکسیناسیون عمومی آغاز شده ولی به صورت گسترده، مقدمات و تمهیداتی نیاز دارد ادامه داد: درحال حاضر بیش از هزار دُز واکسن در استان تزریق می‌شود و برای قطع زنجیره بیماری در استان و ایمنی عمومی، باید ۶۰ درصد جمعیت واکسینه شوند و حتی افرادی که مبتلا شدند، باید یک دُز واکسن را به عنوان یادآور دریافت کنند .

وی درخصوص واکسیناسیون افزود: حداقل باید ۶۰۰ هزار نفر در استان واکسینه شوند . حال با روزی هزار یا هزار و ۵۰۰ دُز، حداقل ۲ سال زمان برای واکسینه شدن نیاز است، و الان، به جهت اینکه با بیماری درگیر هستیم این مورد امکانپذیر نیست . ازطرفی واکسن هم به تدریج و تعداد کم به استان‌ها اختصاص می‌یابد . ولی در ماه‌های آتی احتمال دارد این امکان فراهم شود که در روز چند میلیون تزریق انجام شود، و در این راستا، در کل کشور باید ۶۰ میلیون نفر واکسن دریافت کنند، تا زنجیره بیماری قطع شود .

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری تصریح کرد: برنامه استان برای واکسیناسیون، این است که علاوه بر مراکز موجود، به ازای هر ۳ یا ۴ مرکز تزریق واکسن، یک مرکز تجمیعی واکسن هم داشته باشیم تا بتوانیم در یک روز بیش از ۲ هزار واکسن تزریق کنیم که در این خصوص در استان، ۳۰ مرکز پیش‌بینی شده است . و براین اساس در شهری مثل زنجان، باید ۱۲ مرکز داشته باشیم .

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تاکید براینکه سیستم بهداشت و درمان چند کار را با جان و دل انجام می‌دهد و روزی ۴۳ هزار خدمت را عرضه می‌کنند یادآور شد: ازطرفی باید این خدمات عقب نیفتد و در عین حال کار پیگیری، انجام تست و رهگیری بیماران کرونا، و و واکسیناسیون را هم در سطح وسیع مد نظر داریم .

وی درخصوص رنگ‌بندی شهرها، گفت: قطعا هفته آینده تغییراتی در این راستا خواهیم داشت و امیدوار هستیم رنگ شهرهای قرمز به سمت نارنجی شدن، شهرهای نارنجی به رنگ زرد، و شهرهای زرد به رنگ سفید تغییر کند . و لذا،  متناسب با تغییر رنگ‌ها، محدودیت‌ها هم اعمال خواهد شد .

به گفته دکتر قزلباش تغذیه بیماران کرونا، در بیمارستان زیر نظر و با نظارت متخصصان تغذیه انجام می‌گیرد و تنظیم و ترکیب غذاها به لحاظ ارزش غذایی، مسئله بهداشتی، ... زیر نظر این افراد انجام می‌گیرد .

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه در تزریق واکسن هیچ اجباری نیست، اظهار داشت: حق انتخاب مردم در تزریق واکسن ایرانی و خارجی، بستگی به تعاریف، اولویت‌بندی و موجودی واکسن‌ها انجام می‌گیرد و بعضی مواقع ممکن است انتخابی باشد. ولی همیشه اینگونه نیست . و براساس سهمیه‌ای که آن زمان تعلق می‌گیرد، انجام می‌شود .
دفعات مشاهده: 86 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر