:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: مردم نباید دغدغه نوع واکسن را داشته باشند
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۳ مرداد ۱۴۰۰)
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (دوم مرداد ۱۴۰۰)
:: پیش از مراجعه به پایگاه های تزریق واکسن گروه های هدف، در سامانه ثبت نام واکسیناسیون کرونا، نام نویسی کنند
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۳۱ تیرماه ۱۴۰۰)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ تاخیر در تزریق دُز دوم واکسن کرونا، مشکلی ایجاد نمی‌کند ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/19 |

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
 تاخیر در تزریق دُز دوم واکسن کرونا، مشکلی ایجاد نمی‌کند

دکتر پرویز قزلباش در نشست خبری با بیان اینکه فاصله زمانی تزریق بین دو دُز واکسن کرونا اگر به تاخیر بیفتد مشکل جدی ایجاد نمی‌کند و دُز دوم می‌تواند با چندماه تاخیر هم انجام شود اظهار داشت: دُز اول سیستم ایمنی را تحریک، و آماده دفاع کرده، و دُز دوم مکمل است .

پایگاه خبری وبدا – زنجان، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان بعدازظهر چهارشنبه ۱۹ خردادماه در نشست خبری درخصوص ذخایر واکسیناسیون کرونا اظهار داشت: باتوجه به اینکه زنجان مرکز توزیع واکسن شمال‌غرب کشور است، طبیعتا بیشترین ذخایر را داریم . و سعی بر این است که واکسن‌های ارسالی از طرف وزارت، به استان بلافاصله و با سرعت مناسب توزیع، و برای سنین مشخص شده، تزریق شود . ولی در روزهای اخیر مختصری روند واردات واکسیناسیون کند شده، و امیدوارم هستیم این تاخیر به‌زودی برطرف شود .

دکتر قزلباش با بیان اینکه فاصله زمانی تزریق بین دو دُز واکسن کرونا اگر به تاخیر بیفتد مشکل جدی ایجاد نمی‌کند و دُز دوم می‌تواند با چندماه تاخیر هم انجام شود ادامه داد: واکسن آسترازنکا قبلاً با فاصله ۲۸ تا ۳۰ روز انجام می‌شد، ولی مطالعات انجام شده نشان داد که تزریق دُز دوم با فاصله ۳ ماه هم مشکل اینجا نمی‌کند . چراکه دُز اول سیستم ایمنی را تحریک، و آماده دفاع کرده، و دُز دوم مکمل است .

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با اشاره به اینکه با ظرفیت ایجادشده در استان، خوشبختانه بیمار مبتلا به کرونا در انتظار icu نداریم تصریح کرد: واکسن کرونا هم مثل واکسن‌های دیگر است و کاهش عمر را درپی ندارد. چراکه واکسن کرونا ویروس کشته شده، یا بخشی از ویروس است که روی یک ویروس دیگر سوار شده، تا سیستم ایمنی را تحریک کند .

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه سالمندان بالای ۸۰ سال، حدود درصد۸۰، و بالای ۷۰ سال هم، ۷۲ درصد واکسینه شدند اظهار داشت: عوارض جدی در واکسیناسیون نداشتیم و حتی درخصوص کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی – کوبایی (کنژوگه) هم هیچ عوارضی گزارش نشده، و همچنین از ویروس جهش یافته هندی و .... هیچ گزارشی نداریم ولی باید مراقبت کنیم .

به گفته دکتر قزلباش رنگ‌بندی شهرهای استان تغییری نداشته است، و شهر زنجان، خدابنده، ابهر و خرمدره نارنجی، و باقی شهرها به رنگ زرد هستند .

وی با اشاره به ایام انتخابات ریاست جمهوری، بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی (رعایت فاصله اجتماعی، استفاده از ماسک، دوری از دورهمی‌ها، تجمعات و مسافرت) تاکید کرد و افزود: در این ایام، باید بحث آموزش و اطلاع‌رسانی، و نظارت بر اجرای پروتکل‌ها با شدت بیشتر انجام بگیرد و مردم هم با شدت و جدیت پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند .
دفعات مشاهده: 179 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر