:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: تقدیر از نفرات برتر استان زنجان در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰
:: افتتاح سرویس مکان یابی تماس گیرندگان اورژانس ۱۱۵
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۳ مرداد ۱۴۰۰)
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان اعلام کرد؛ تزریق بیش از ۱۶۰ هزار دزُ واکسن در استان
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۱ مرداد ۱۴۰۰)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: در استان زنجان آمادگی کامل برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات وجود دارد ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/23 |

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛

در استان زنجان آمادگی کامل برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات وجود دارد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان این مطلب که در استان زنجان آمادگی کامل برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات وجود دارد اعلام کرد: پروتکلهای بهداشتی مدون و بسیار خوبی برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات در سطح  استان آماده شده است .

دکتر پرویز قزلباش در نشست خبری ویدئو کنفرانس، ظهر چهارشنبه ۲۳ خرداد در پاسخ به سوالی در مورد ورود محموله جدید واکسن کرونا به استان گفت: واکسنهای جدید وارد کشور شده و در حال توزیع است و با توجه به اینکه استان زنجان، مرکز شمالغرب تامین و توزیع واکسن است، به زودی واکسنها را تحویل خواهیم گرفت.

وی افزود:  در استان آمادگی لازم وجود دارد تا به محض ورود واکسنهای جدید در اسرع وقت، دز های بعدی نیز تزریق شوند، و برای تزریق دزهای بعدی حتما در سطح شهرستانها نیز اطلاع رسانی خواهد شد و براساس گروههای سنی واکسیناسیون را در اسرع وقت و طبق برنامه ریزی های انجام شده ادامه خواهیم داد.

رئیس دانشگاه با تاکید بر این که در طی این مدت عوارض شدیدی در استان با تزریق واکسن مشاهده نشده است؛ گفت:  دز دوم نیز مانند دز اول است و  نکاتی که برای دز اول لازم بود باید برای دز دوم هم رعایت شود و فردی که دز اول واکسن را دریافت کرده ممکن است هیچ علامتی نداشته باشد ولی گاها ممکن است علایمی مانند درد در محل تزریق، سر درد خفیف و ... ایجاد شود و اگر بعد از تزریق علایم جدید و یا به صورت طولانی مدت ایجاد شود حتما به پزشک مراجعه شود.

د‌کتر قزلباش در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگاران افزود: در مورد دستور العمل ابلاغی برای برگزاری انتخابات نیز ما جزو استانهایی بودیم که حتی قبل از پروتکلهای کشوری، پروتکلهای بهداشتی مدون و بسیار خوبی در سطح آماده شده است و در کمیته های فرماندهی استان نیزبرای مقابله با کرونا هماهنگی های لازم انجام شده است در استان زنجان آمادگی لازم برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات وجود دارد. نظارت در راستای رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط ارگانهای مختلف برای برگزاری  هرچه بهتر انتخابات صورت خواهد گرفت.

رییس دانشگاه در ادامه  این نشست خبری، در پاسخ به سوال مردمی  مبنی بر اینکه علائم بیماری کرونا در چه صورتی خطرناک است، گفت: در وهله اول، فرد باید مطمین شود که علائم ظاهر شده در وی، مربوط به بیماری کروناست و سپس اقدامات لازم جهت قرنطینه‌ی خود را انجام دهد.  اگر این علائم از جمله تب، تنگی نفس، سردرد و بدن درد تشدید گردد و در روند عادی زندگی اختلال ایجاد کند و آزاردهنده باشد، طبیعتا فرد باید به پزشک مراجعه نماید و تا زمان رفع علائم تحت نظر پزشک باشد.

وی اعلام کرد: در کشور سامانه ای برای ثبت عوارض واکسن ایجاد شده و در این سامانه علت بروز و فردی  که عوارض داشته به صورت روزانه ثبت می شود.

دکتر قزلباش از عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان به شدت ابراز نگرانی کرد و افزود: در صورت ادامه‌ی این روند، طی هفته‌های آتی به سمت موج پنجم کرونا پیش خواهیم رفت و در اینصورت، دوباره شاهد تعطیلی کسب و کارها خواهیم بود به همین دلیل انتظار داریم، کلیه‌ی شهروندان با تمام توان خود برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی تلاش کنند.

دفعات مشاهده: 130 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر