:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::
کرونا ویروس جدید::

آخرین مطالب بخش
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۱ مرداد ۱۴۰۰)
:: به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر مسولین بیمارستان آیت اله موسوی از بخش‌های مرتبط با مادران و نوزادان بازدید کردند
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۱ مرداد ۱۴۰۰)
:: جلسه کارگروه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد برگزار شد
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۱۰ مرداد ۱۴۰۰)
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ فوتی یا عارضه جدی از واکسن کرونا در استان زنجان نداشته‌ایم ::
 | تاریخ ارسال: 1400/3/26 |

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
فوتی یا عارضه جدی از واکسن کرونا در استان زنجان نداشته‌ایم

دکتر پرویز قزلباش در نشست خبری گفت: تا به امروز فوتی، و عوارض جدی و نگران کننده به دنبال تزریق واکسن کرونا در استان نداشته‌ایم .

پایگاه خبری وبدا – زنجان، رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان بعدازظهر چهارشنبه ۲۶ خردادماه در نشست خبری درخصوص واردات واکسن و نحوه واکسیناسیون در استان اظهار داشت: محموله جدید واکسن وارد استان شده و براساس نوبت‌دهی از هفته بعد انجام خواهد شد.

دکتر قزلباش درخصوص تزریق دُز دوم واکسن خاطرنشان کرد: تزریق دُز دوم واکسن‌ها براساس دستورالعمل وزارتی، از همان دُز اول خواهد بود و در این خصوص جای نگرانی نیست .

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با اشاره به اینکه واکسن‌های ایرانی هم وارد چرخه تزریق شدند و براساس مصادیق مشخص توزیع، و در اختیار همه استان‌ها قرار خواهد گرفت ادامه داد: نه فقط تزریق واکسن‌های ایرانی، بلکه تزریق واکسن‌های خارجی هم اختیاری است و براساس قانون هیچ اجباری در تزریق واکسن نیست .

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان ابراز داشت: در وزارت بهداشت و در استان، سامانه‌ای تعریف شده که عوارض واکسن را از خفیف تا شدید در آن درج می‌کنند، و تمامی مشخصات دریافت‌کنندگان واکسن هم ثبت می‌شود .

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه تا به امروز عوارض جدی به دنبال تزریق واکسن در استان نداشته‌ایم و اینکه بلافاصله بعد از تزریق فوت هم کنند، گزارش نشده است، افزود: در این خصوص کمیته استانی و کشوری وجود دارد، و وضعیت فردی که فوت کرده در این کمیته توسط محققین و دانشمندان مربوطه بررسی می‌شود و در صورت  تشخیص فوت به خاطر واکسن، مورد مربوطه به مراجع رسمی اطلاع‌رسانی، و در صورت اثبات به کارخانه سازنده واکسن هم اعلام می‌شود .

دکتر قزلباش اظهار داشت: همچنان گروه‌های سنی اعلام شده (۷۰ سال) را در نوبت تزریق داریم، چه افرادی که دُز اول، و چه افرادی که دُز دوم را دریافت کردند، و برای سنین بعدی فعلا اعلام نشده است .

وی اظهار امیدواری کرد: با ورود واکسن ایرانی و یا واکسن مشترک ایرانی و خارجی، بتوانیم واکسیناسیون را سرعت ببخشیم و به سنین پایین‌تر هم برسیم .
دفعات مشاهده: 125 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر