شرح وظایف 1- کنترل کلیه نمونه های ارسالی از شبکه های بهداشت، مراکز بهداشتی استان و اداره نظارت بر مواد غذایی استان، گمرک و اداره اموال تملیکی، اداره مبارزه با مفاسد اجتماعی 2-کنترل نمونه های موجود در سطح عرضه و بازار 3-کنترل نمونه های وارداتی خارجی از طریق گمرک و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی 4- کنترل کلیه نمونه های ارسالی توسط نیروی انتظامی 5-تایید آزمایشگاههای کارخانجات استان پس از تجهیز و راه اندازی 6- آموزش مسئولین فنی کارخانجات تابعه استان 7 - شرکت در دوره های بازآموزی تخصصی شرح وظایف و فعالیت های آزمایشگاه کنترل مواد غذائی و بهداشتی 1- کنترل کیفیت مواد اولیه و فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی تولید داخل ویا وارداتی . 2- تدوین روشهای کنترل و استاندارد های مربوط به کلیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی . 3- نظارت بر نحوه انجام کنترلهای لازم درآزمایشگاههای صنایع تولید کننده . 4- ارتباط با ادارات کنترل ونظارت بر امور غذا و دارو و سازمانهای ذیربط درجهت افزایش توان نظارتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برتولیدات داخلی ، واردات ومواد اولیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی . 5- همکاری درانجام پروژه های تحقیقاتی دانشجویان دانشگاهها و سایر مراکز علمی وتحقیقاتی . 6- ارائه اطلاعات آماری عملکرد آزمایشگاه به منظور بیان توانمندی این واحد در امر کنترل و نظارت بر کیفیت مواد اولیه و فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی و ایجاد اطمینان از وجود سیستم نظارتی فعال وکارآمد درسطح جامعه . 7- مشارکت دربازرسیهای کارشناسی ازصنایع تولیدکننده مواد اولیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی داخلی و خارجی به منظور تأئید صلاحیت علمی و فنی کارخانجات مربوطه و اطمینان از حسن اجرای GMP. 8- برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت برای کارشناسان شاغل درآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی استان وسایرمراکز . 9- برگزاری سمینارها و کارگاههای علمی و آموزشی . 10- تدوین SOP های یا دستورالعمل های کاری آزمایشگاه . 11- مطالعه , بررسی و کنترل رفرانسهای سازمان بین المللی . |