Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
بخش‌های اصلی
معرفی مدیر::
شرح وظایف ::
ضوابط تاسیس آزمایشگاه همکار و مجاز::
فرم بازدید آزمایشگاه واحدهای تولیدی::
معرفی پرسنل::
معرفی آزمایشگاه ::
برگشت به صفحه اصلی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: شرح وظایف ::

  شرح وظایف

  1- کنترل کلیه نمونه های ارسالی از شبکه های بهداشت، مراکز بهداشتی استان و اداره نظارت بر مواد غذایی استان، گمرک و اداره    اموال تملیکی، اداره مبارزه با مفاسد اجتماعی

2-کنترل نمونه های موجود در سطح عرضه و بازار

3-کنترل نمونه های وارداتی خارجی از طریق گمرک و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی

 4- کنترل کلیه نمونه های ارسالی توسط نیروی انتظامی

5-تایید آزمایشگاههای کارخانجات استان پس از تجهیز و راه اندازی

 6- آموزش مسئولین فنی کارخانجات تابعه استان

7 - شرکت در دوره های بازآموزی تخصصی

 

  شرح وظایف و فعالیت های آزمایشگاه کنترل مواد غذائی و بهداشتی

  1- کنترل کیفیت مواد اولیه و فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی تولید داخل ویا وارداتی .

  2- تدوین روشهای کنترل و استاندارد های مربوط به کلیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی .

  3- نظارت بر نحوه انجام کنترلهای لازم درآزمایشگاههای صنایع تولید کننده .

  4- ارتباط با ادارات کنترل ونظارت بر امور غذا و دارو و سازمانهای ذیربط درجهت افزایش توان نظارتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برتولیدات داخلی ، واردات ومواد اولیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی .

  5- همکاری درانجام پروژه های تحقیقاتی دانشجویان دانشگاهها و سایر مراکز علمی وتحقیقاتی .

  6- ارائه اطلاعات آماری عملکرد آزمایشگاه به منظور بیان توانمندی این واحد در امر کنترل و نظارت بر کیفیت مواد اولیه و فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی و ایجاد اطمینان از وجود سیستم نظارتی فعال وکارآمد درسطح جامعه .

  7- مشارکت دربازرسیهای کارشناسی ازصنایع تولیدکننده مواد اولیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی داخلی و خارجی به منظور تأئید صلاحیت علمی و فنی کارخانجات مربوطه و اطمینان از حسن اجرای GMP.

  8- برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت برای کارشناسان شاغل درآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی استان وسایرمراکز .

  9- برگزاری سمینارها و کارگاههای علمی و آموزشی .

  10- تدوین SOP های یا دستورالعمل های کاری آزمایشگاه .

  11- مطالعه , بررسی و کنترل رفرانسهای سازمان بین المللی .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

دفعات مشاهده: 4606 بار   |   دفعات چاپ: 1126 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 261 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان