# |
عناوین طرحهاى پژوهشى |
مجریان |
سازمان حامى |
محل اجرا |
وضعیت طرح |
تاریخ تکمیل |
1 |
تهیه فيلم هاي زيست تخريب پذير فعال نشاسته حاوی اسانس های زیره سیاه و آویشن شیرازی و بررسي خصوصیات ضدمیکروبی آنها در شرایط آزمایشگاهی |
زهرا عباسی، مجید امین زارع، محمد هاشمی، حسن حسن زاد آذر |
کمیته تحقیقات دانشجویی |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان |
تکمیل شده |
1396 |
2 |
تهیه فيلم هاي زيست تخريب پذير فعال نشاسته حاوی اسانس های زیره سیاه و آویشن شیرازی و بررسي خصوصیات آنتی اکسیدانی آنها در شرایط آزمایشگاهی |
الهام امیری، مجید امین زارع، محمد هاشمی، حسن حسن زاد آذر |
کمیته تحقیقات دانشجویی |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان |
در حال اجرا |
1396 |
3 |
بررسی کیفیت میکروبی کره های حیوانی موجود در سطح عرضه شهر زنجان |
ماهرخ فرقانی، حسن حسن زاد آذر، عهدیه سلیم، غلامعلی جعفری،مجید امین زارع |
کمیته تحقیقات دانشجویی |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان |
تکمیل شده |
1396 |
4 |
بررسی وضعیت غنی سازی آرد گندم با پرمیکس (آهن و اسید فولیک) در کارخانجات آرد استان زنجان در سال 1395 |
جلال حجازي، عادل ميرزا عليزاده، مجيد امين زارع |
کمیته تحقیقات دانشجویی |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان |
تکمیل شده |
1396 |
5 |
تاثیر استفاده از اسانس گیاهی کاکوتی و فیبر های مختلف خوراکی بر خصوصیات کیفی و عمر ماندگاری کالباس مارتادلا |
مجيد امين زارع، محمد هاشمي، الهام انصاريان |
دانشگاه علوم پزشکي زنجان و دانشگاه علوم پزشکي مشهد |
دانشگاه علوم پزشکي زنجان و دانشگاه علوم پزشکي مشهد |
در حال اجرا |
- |
6 |
بررسی آلودگی میکروبی شیرینی های خامهای عرضه شده در قنادیهای سطح شهر زنجان |
حسن حسن زاد آذر، برزو طعامي، مجيد امين زارع |
کمیته تحقیقات دانشجویی |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان |
در حال اجرا |
- |