# |
عنوان |
مجرى (دانشجو) |
محل اجرا |
سال پایان |
دوره |
1 |
اثرات آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر صمغ بذر ریحان حاوی نانوامولسیون اسانس میخک غنی شده با رزوراترول در گوشت شتر |
الهام انصاريان |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشکده بهداشت |
|
|
2 |
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی فیلم نشاسته زیست تخریب پذیر حاوی نانو ذرات اسانس زیره سیاه غنی شده با سینامآلدئید |
برزو طعامي |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشکده بهداشت |
|
|
3 |
بررسی مقایسه ای تاثیر آنتی اکسیدانی اسانس میخک (Syzygium aromaticum ) و اوژنول (Eugenol) بر پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان |
فرشته احمديان |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشکده بهداشت |
|
|
4 |
بررسی خواص ضد میکروبی نانو ذرات آویشن شیرازی غني شده با سینامالدهید در شرايط آزمایشگاهي |
شهناز صوفي |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشکده بهداشت |
|
|
5 |
بررسی اثرات ضد میکروبی فیلم نشاسته زیست تخریب پذیر حاوی نانوذرات زیره سیاه غنی شده با سینام¬آلدهيد بر انواع باکتریهای پاتوژن در مواد غذایی |
فريبا مرداني |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشکده بهداشت |
|
|
6 |
اثرات آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر نشاسته ذرت حاوی نانوذرات اسانس آویشن شیرازی غنی شده با سینامآلدهید در گوشت چرخ کرده گاو |
الهام اميري |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشکده بهداشت |
|
|
7 |
اثرات پوشش خوراکي نشاسته ذرت حاوی نانوذرات اسانس آویشن شیرازی غنی شده با سینامآلدهید بر روي کيفيت ميکروبي گوشت مرغ |
زهرا عباسي |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشکده بهداشت |
|
|
8 |
بررسی اثرات ضدمیکروبی وآنتی اکسیدانی اسانس گیاه پسته کوهی (بنه) بر روی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی گوشت ماهی |
مهدی فتح الهی |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشکده بهداشت |
|
|
9 |
بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه ارینجیوم در شرایط آزمایشگاهی و اثرات آن بر روی پروفایل میکروبی و لیستریا مونوسیتوژنز تلقیح شده در گوشت ماهی |
سپیده میر احمدی |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشکده بهداشت |
|
|
10 |
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس گیاه ارینجیوم در شرایط آزمایشگاهی و اثرات آن بر روی خصوصیات شیمیایی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان |
سارا بنی خادمی |
دانشگاه علوم پزشکی زنجان، دانشکده بهداشت |
|
|