Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
مدیر گروه::
اعضای گروه::
امکانات و فضاهای پژوهشی::
برنامه های آموزشی::
مقالات::
زمینه های تحقیقاتی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
:: کنترل غذا و دارو ::

 

 گروه کنترل غذا و داروی دانشکده داروسازی زنجان به عنوان یکی از گروه­های مدعی در ارتقای سلامت جامعه و توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت در کشور، همزمان با تأسیس دانشکده داروسازی تأسیس گردید و نقش برجسته­ای در ارائه خدمات علمی و کاربردی و تربیت نیروهای کارآمد و متخصص در زمینه توسعه سلامت و کیفیت در صنایع غذایی، دارویی و فرآورده­های آرایشی - بهداشتی ایفا می­کند. برای نیل به این اهداف، فعالیت­های این گروه در سه عنوان ذیل خلاصه می­گردد.

 AWT IMAGE

 فعالیت­های آموزشی

  1) تربیت نیروی علمی کارآمد در قالب دوره­های دکتری حرفه ­ای داروسازی جهت پذیرش مسئولیت­های محوله در امر نظارت و کنترل غذا، دارو و فرآورده­های آرایشی و بهداشتی و نیز ارائه خدمات مشاوره­ای در زمینه تداخلات غذا و دارو جهت بیماران.

  2) تربیت نیروی علمی متخصص در زمینه ارزیابی و کنترل مواد غذایی، دارو و فرآورده­های آرایشی و بهداشتی در مقاطع مقدماتی و پیشرفته.

  3) مشارکت در ارتقاء دانش داروسازان عمومی استان شاغل در بخش­های گوناگون از طریق برنامه­های مدون بازآموزی

فعالیت­های پژوهشی

  انجام پروژه های تحقیقاتی در زمینه های مرتبط نظیر آنالیز داروها، مواد غذایی و فرآورده­های آرایشی و بهداشتی از نظر مواد مؤثره و یا آلاینده­های میکروبی و شیمیایی.

فعالیت های خدماتی

  ارائه خدمات تخصصی به صنایع در خصوص آنالیز مواد غذایی، دارویی و فرآورده­های آرایشی و بهداشتی.

 

  این گروه برای نیل به اهداف آموزشی و پژوهشی خود از نیروهای متخصص و مجرب ذیل بهره می­گیرد:

  1- دکتر مهران محسنی داروساز و متخصص شیمی مواد خوراکی

  2- دکتر مریم حسن داروساز و متخصص فارماسیوتیکس

  3- دکتر آزاده غفاری داروساز و متخصص فارماسیوتیکس

 

پیوندهای فوری
::
اتاق‌هاى گفتگو: