بخشنامه ها

 | تاریخ ارسال: 1399/8/6 | 
بخشنامه های اداره غذا

ویژگی های کربن فعال گیاهی به عنوان رنگ در فرآورده های غذایی مجاز

اصلاحیه بخشنامه نحوه بررسی آلاینده های پیرامونی در زمان احداث کارخانه
پیوست ۱
پیوست ۲

دستورالعمل اجرایی بررسی مدارک، ارزیابی و صدور/ تمدید مجوز فعالیت موسسات آموزشی (حضوری و غیر حضوری)
فرم ها

دستورالعمل اجرایی نحوه اعتبارسنجی گواهی های ایمنی مواد غذایی
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده تافی و آبنبات
ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات
حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع آبمیوه، آب سبزیجات و صیفی جات، نکتار و انواع نوشیدنی، شربت، کنسانتره و پوره
ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده شیر و فراورده های لبنی
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی گوشتی و غیر گوشتی
دستورالعمل اجرایی غنی سازی آرد گندم با آهن و اسیدفولیک
دستورالعمل اجرایی بررسی و ارزیابی علامت تجاری برای فرآورده و مواد اولیه غذایی،آشامیدنی و بسته بندی تولید داخل و وارداتی
ثبت درخواست نام تجاری غذا و آشامیدنی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی مشاغل خانگی
دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی
فهرست فعالیت های مشمول مشاغل خانگی
فلودیاگرام مراحل مشاغل خانگی

فرم
اعلام ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی
دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت سفارش، ترخیص و مجوز مصرف

دستورالعمل اجرایی نحوه رسیدگی به خطاها و تخلفات سامانه TTAC


طرح پروتکل ارتباطی مجریان با سیستم پشتیبان

دستورالعمل اجرایی فرآیند ثبت نام مسئول سلامت کالا (تولید کننده و وارد کننده) و ثبت اطلاعات شرکت، ثبت نام مسئول فنی فرآیند انتخاب مسئول فنی، نحوه ارسال تیکت

ضوابط و الزامات برنامه های پیشنیازی (PRPs) برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های گوشتی

ضوابط فنی و بهداشتی تاسیس و بهره برداری سیلوهای ذخیره و نگهداری

ضابطه فنی و بهداشتی کارخانجات تولید کننده قند وشکر

ضابطه فنی و بهداشتی واحدهای تولید و بسته بندی خشکبار

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده و مصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن های خوراکی

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کارگاه های تولید و بسته بندی فرآورده های غذایی مشمول شناسه نظارت کارگاهی

دستورالعمل اجرائی صدور/تمدید/اصلاح پروانه های بهداشتی ورود و افزایش قلم مواد اولیه، اقلام بسته بندی و محصولات فرآیند شده غذایی و آشامیدنی مشمول ثبت منبع و محصول

دستورالعمل انتخاب و راهنمای ثبت درخواست واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی سبز

دستورالعمل اجرائی نحوه ثبت منبع (صدور تاسیس و بهره برداری) شرکت های دانش بنیان و فناور


دستورالعمل اجرائی نحوه ثبت منبع (صدور، تاسیس و بهره برداری) شرکت های دانش بنیان و فناور   رهنما

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت و گواهی فروش آزاد جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی و آشامیدنی

دستورالعمل اجرایی فرایند بررسی و صدور،تمدید و لغو مجوزهای بهداشتی برای موجودات زنده تغییر ژنتیکی یافته و فرآورده های غذایی مرتبط با آنها

دستورالعمل بازنگری شده مرتبط با امور اجرایی ارزیابی و ممیزی سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی واگذار شده به کمیته های دانشگاهی FSMS

دستورالعمل صدور مجوزهای بهداشتی محصولات ارگانیک

اقدامات ضروری در واحدهای تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع بیماری کرونا ویروس

بخشنامه تولید رب گوجه فرنگی نیمه فرآوری شده بالک برای مصارف صنعتی

دستورالعمل اجرائی نحوه بررسی ثبت منبع و صدور پروانه های تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید کننده غذایی و آشامیدنی داخل کشور

دستورالعمل اجرایی غذاهای عملگرا و غنی سازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی

دستورالعمل حمایت از شرکت های دانش بنیان

جدید: دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی شرکت پخش و توزیع فرآورده های غذایی و آشامیدنی

جدید: دستورالعمل اجرایی صدور/تمدید/اصلاح پروانه بهداشتی ورود و افزایش قلم مواد اولیه، اقلام بسته بندی و محصولات فرایند شده غذایی و آشامیدنی مشمول ثبت منبع و محصول

جدید: دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه تاسیس و بهره برداری واحدهای کیترینگ

دستورالعمل اجرایی نحوه بررسی و افزایش زمان ماندگاری مواد اولیه غذایی و آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری مواد و فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی جهت شرکت نگهداری، پخش و توزیع فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور گواهی بهداشت محموله ای وگواهی بهداشت مدت دار جهت صادرکنندگان فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

دستورالعمل نحوه بررسی و تأیید گواهی بهداشت محصولات فرایند شده و مواد اولیه غذایی و آشامیدنی وارداتی


حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده آب های بسته بندی شده- تاریخ بازنگری :۱۴/۶/۹۴

دفعات مشاهده: 469 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر