معرفی آزمایشگاه کنترل

 | تاریخ ارسال: 1399/8/6 | 
                    
          مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو استان زنجان
        
آقای دکتر فرهاد قره باغی
         تحصیلات: دکترای تخصصی شیمی تجزیه
         شماره تماس: ۰۲۴۳۳۳۳۵۳۲۲            ( ۰۲۴۳۳۳۶۴۸۹۳-۰۲۴۳۳۳۶۴۸۹۴          داخلی ۲۱۱)
         شماره فکس: ۰۲۴۳۳۳۳۵۳۲۲
E-mail: foodlabzums.as.ir
 
 

 
شرح وظایف
  1. کنترل کلیه نمونه های ارسالی از شبکه های بهداشت، مراکز بهداشتی استان و اداره نظارت بر مواد غذایی استان، گمرک و اداره اموال تملیکی، اداره مبارزه با مفاسد اجتماعی
  2. کنترل نمونه های موجود در سطح عرضه و بازار
  3. کنترل نمونه های وارداتی خارجی از طریق گمرک و سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی
  4. کنترل کلیه نمونه های ارسالی توسط نیروی انتظامی
  5. تایید آزمایشگاههای کارخانجات استان پس از تجهیز و راه اندازی
  6. آموزش مسئولین فنی کارخانجات تابعه استان
  7. شرکت در دوره های بازآموزی تخصصی
 

  شرح وظایف و فعالیت های آزمایشگاه کنترل مواد غذائی و بهداشتی
  ۱- کنترل کیفیت مواد اولیه و فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی تولید داخل ویا وارداتی .
  ۲- تدوین روشهای کنترل و استاندارد های مربوط به کلیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی .
  ۳- نظارت بر نحوه انجام کنترلهای لازم درآزمایشگاههای صنایع تولید کننده .
  ۴- ارتباط با ادارات کنترل ونظارت بر امور غذا و دارو و سازمانهای ذیربط درجهت افزایش توان نظارتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برتولیدات داخلی ، واردات ومواد اولیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی .
  ۵- همکاری درانجام پروژه های تحقیقاتی دانشجویان دانشگاهها و سایر مراکز علمی وتحقیقاتی .
  ۶- ارائه اطلاعات آماری عملکرد آزمایشگاه به منظور بیان توانمندی این واحد در امر کنترل و نظارت بر کیفیت مواد اولیه و فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی و ایجاد اطمینان از وجود سیستم نظارتی فعال وکارآمد درسطح جامعه .
  ۷- مشارکت دربازرسیهای کارشناسی ازصنایع تولیدکننده مواد اولیه فرآورده های غذایی , آرایشی ـ بهداشتی داخلی و خارجی به منظور تأئید صلاحیت علمی و فنی کارخانجات مربوطه و اطمینان از حسن اجرای GMP.
  ۸- برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت برای کارشناسان شاغل درآزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی استان وسایرمراکز .
  ۹- برگزاری سمینارها و کارگاههای علمی و آموزشی .
  ۱۰- تدوین SOP های یا دستورالعمل های کاری آزمایشگاه .
  ۱۱- مطالعه , بررسی و کنترل رفرانسهای سازمان بین المللی .

دفعات مشاهده: 462 بار   |   دفعات چاپ: 40 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر