Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی ::
صفحه اصلی گروه::
معرفی گروه::
اعضای گروه::
آموزش::
پژوهش::
اخبار::
دانشجویان::
پایان نامه ها::
تماس با ما::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دسترسی سریع
..
:: پایان نامه های میکروب شناسی مواد غذایی ::

عنوان پایان نامه

نام دانشجو

استاد راهنما

استاد مشاور

وضعیت

فراوانی استافیلوکوک اورئوس های مولد انتروتوکسین های کلاسیک (SEA-SEE) جدا شده از نمونه های گوشت در شهر زنجان

داریوش عسگرپور

دکتر ضیغمی

دکتر حقی

خاتمه یافته

فراوانی باسیلوس سرئوس ‌های حامل ژنهای انتروتوکسین‌های همولیتیک و غیرهمولیتیک در نمونه های گوشت قرمز خام شهر زنجان

غلامرضا نژاد دوست

دکتر ضیغمی

دکتر حقی

خاتمه یافته

بررسی فراوانی ویروس آنسفالیت کنه‌ای (TBEV) در نمونه های شیر خام در شهر زنجان

آنگینه پارسادانیانس

دکتر میرشهابی

دکتر یاورمنش

خاتمه یافته

فراوانی ایزوله های سودوموناس آئروژینوزای حامل ژن‌های اگزوتوکسین در نمونه‌های سبزیجات تازه جمع آوری شده از شهر زنجان

سما دهقاندوخت

دکتر حقی

دکتر ضیغمی

خاتمه یافته

دفعات مشاهده: 3007 بار   |   دفعات چاپ: 362 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
برای مشاهده کل مطالب بخش میکروب شناسی مواد غذایی اینجا را کلیک کنید.