اداره تغذیه : تامین تغذیه دانشجویی به عنوان یکی از محورهای اصلی خدمت رسانی به دانشجویان در دانشگاه می باشد. این اداره با هدف تامین غذای دانشجویان و نظارت علمی بر کیفیت و کمیت آن فعالیت می کند. رعایت کلیه ضوابط شورای عالی امنیت غذا و تغذیه کشور و مصوبات و شاخص های ابلاغ شده از سوی وزارت متبوع یکی از اصول لازم الاجرا در این اداره است. پخت غذا توسط بخش خصوصی در آشپزخانه های دانشکده های پزشکی و پرستاری و مامایی انجام می گیرد و سرو غذای ناهار در سلف سرویس دانشکده های پزشکی، داروسازی، پیراپزشکی و بهداشت و پردیس خودگردان انجام می گیرد.سرو شام در خوابگاههای دولتی و خودگردان صورتمی پذیرد. دانشجویان عزیز به دو صورت اینترنتی و حضوری می توانند اقدام به افزایش اعتبار کارت تغذیه نمایند که در محل دانشکده های پزشکی و پرستاری و مامایی صورت می پذیرد. برنامه های غذایی هر ساله بر اساس نظرسنجی آزاد دانشجویان تنظیم شده و بر حسب مورد پس از طرح در شورای رفاهی دانشگاه این برنامه تغییر می یابد. علاوه بر تامین غذای دانشجویان پخت غذای میهمانان مراسم مختلف دانشگاه نیز بر عهده پرسنل . آشپزخانه این اداره است.