تهیه وتنظیم وتدوین برنامه تغذیه بیماران معمولی وبیماران رژیمی وهمچنین کارکنان بیمارستان باهماهنگی مسئولین پرستاری وپزشکان معالج برای دوره های مشخص درمانی درسطح بیمارستان عمومی
بررسی وکنترل لیست های غذایی بیماران باهماهنگی مسئولین بخش های مختلف نظیر پزشکان معالج به منظور تامین وتدارکات وارائه آنها
اقدام به تهیه وتدارک انواع مواد غذایی مورد نیاز بیمارستان برای مصارف مقاطع زمانی مختلف به اتفاق مسئولین قسمت های مختلف
نظارت وکنترل لازم درمراحل مختلف طبخ به منظور حصول اطمینان ازکم وکیف مواد غذایی مورد استفاده وکیفیت طبخ به نحوی که به ارزش غذایی مواد خللی وارد نشود
بررسی وکنترل آمار میزان انواع غذاهای مورد نیاز بیمارستان در مقطع زمانی وانطباق آن با آمار تعداد انواع بیماران با هماهنگی مسئولین ذیربط
اخذ نظر مشورتی مقام مسئول بلافصل تخصصی ویا پزشکان معالج در مورد انواع غذاهای رژیمی انواع بیماران در جهت تهیه رژیم مناسب بهبود روندبیماری
اقدام به اتخاذ تمهیداتی در جهت لزوم رعایت دقیق رژیم غذایی مورد تجویز پزشک توسط بیماران به جهت هرچه موثرتر نمودن رژیم درمانی آنا
تهیه وتنظیم گزارش روند احوال بیماران تحت رژیم غذایی جهت بررسی ومطالعه مقام مسئول بلافصل تخصصی ویاپزشکان معالج
اقدام به تدوین استانداردهای کلی برای امور تغذیه علمی بر مبنای علم تغذیه درجهت تغذیه صحیح ومناسب بیماران ونهایتا تسریع درروند بهبود بیماری وبیماران بیمارستان
هماهنگی واقدام به اعمال کنترل های لازم حسب دستور مقام مسئول بالاتر درقسمت های مختلف آشپزخانه ونانوایی وانبارهای ذخیره سازی مواد غذایی قبل از مراحل طبخ به منظور حصول اطمینان از صحت جریان امور آنها وتنظیم گزارش موارد قابل تغییر واصلاح