استخراج آنالیز مواد غذایی و ارائه به مدیریت دانشجویی جهت مناقصه تهیه، طبخ و توزیع غذا
تهیه و تنظیم برنامه غذایی بر اساس نظرسنجی از دانشجویان و استفاده از برنامه غذایی سایر دانشگاهها در راستای افزایش میزان رضایتمندی
نظارت بر عملکرد آشپزخانه ها
پیگیری تعمیرات و خرید تجهیزات مورد نیاز
نظارت بر عملکرد ناظران تغذیه دانشجویی
تعامل با شرکت تهیه، طبخ و توزیع مواد غذایی و نظارت بر عملکرد ایشان
آموزش پرسنل تغذیه
پیگیری نصب، تعمیر و نگهداری دستگاههای رزرو، تحویل و افزایش اعتبار
تعامل با شرکت جهان گستر جهت ارتقاء سیستم ها و حل مشکلات موجود
ارائه راهکار جهت بهبود وضعیت تغذیه و دستیابی به استانداردهای مطلوب
تهیه صورت وضعیت عملکرد پیمانکار بصورت ماهانه
تهیه آمار پخت غذا بصورت هفتگی و ارائه به پیمانکار
نظارت بر نحوه توزیع غذا به دانشجویان
مقایسه و بررسی قراردادهای پخت سایر دانشگاهها در جهت ارتقاء سطح قرارداد
نظارت بر عملکرد پیمانکار تغذیه در حین کار و نظارت بر حسن اجرای مفاد قرارداد
تنظیم برنامه غذایی جشنواره ها، مراسم و برنامه های دانشگاه
انجام امور محوله از طرف مافوق و ارائه گزارش
نظارت بر ارسال به موقع غذا به سلف ها و خوابگاهها
بایگانی اسنا مربوط به آمار غذا
تکمیل چک لیست های بهداشت
ناظرین آشپزخانه:
کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی جهت طبخ غذا در آشپزخانه از نظر داشتن علامت استاندارد، تاریخ تولید، انتقضاء و کنترل علایم ظاهری محصول از نظر رنگ، طعم و ...
نظارت بر کلیه مراحل آماده سازی مواد اولیه و طبخ غذا از حیث رعایت بهداشت و مسائل کیفی
نظارت بر نحوه توزیع غذا
نظارت بر بهداشت فردی کلیه کارکنان و کارت بهداشت
نظارت بر بهداشت محیط آشپزخانه و سلف سرویس ها و تجهیزات پخت
ارائه گزارش به رئیس اداره تغذیه
کنترل سردخانه ها از نظر بهداشتی، مواد موجود در سردخانه، دما و ...