Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
معاونت بهداشت::
مدیریت شبکه و ارتقاء سلامت::
مدیریت پیشگیری و مبارزه با بیماریها::
مدیریت سلامت خانواده، جمعیت و مدارس::
گروه بهبود تغذیه::
گروه آموزش بهداشت وارتقای سلامت::
مدیریت سلامت محیط و کار::
گروه کاهش خطردر بلایا و حوادث::
گروه سلامت دهان ودندان::
امور دارویی::
مدیریت سلامت روانی،اجتماعی ، اعتیاد::
اموراداری::
تماس باما::
شبکه های بهداشت و درمان ::
اخبار::
سایت جدید::
::
آدرس مراکز مشاورهHIV

جهت مشاهده آدرس

روی تصویر کلیک نمایید

AWT IMAGE

..
-
پیام گیر صوتی معاونت بهداشت
1890
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
لینکهای مفید
..
:: بهبود تغذیه ::
 | تاریخ ارسال: 1393/4/22 | 

AWT IMAGE

معرفی سایت دفتر بهبود تغذیه جامعه با هدف

اطلاع رسانی عمومی در مورد تغذیه مناسب وسالم،مشاوره ، محاسبه وزن،ارزیابی الگوی غذایی براساس هرم غذایی

http://nut.behdasht.gov.ir


 

دفعات مشاهده: 5501 بار   |   دفعات چاپ: 578 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 3 بار   |   0 نظر
::
:: رسالت واهداف واحد ::
 | تاریخ ارسال: 1393/3/12 | 

رسالت واحد بهبود تغذیه استان

        بهبود تغذیه آحاد مردم ساکن در استان و کمک به ارتقاء امنیت غذایی از طریق ارتقاء سطح دسترسی فیزیکی، اقتصادی، فرهنگی، افزایش سواد تغذیه ای و رهایی از بیماری های مرتبط با تغذیه درچارچوب اهداف و سیاست های وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی و با استفاده از تمهیداتی از قبیل مشارکت در تدوین سیاست های نوین درعرصه غذا و تغذیه، فرهنگسازی تغذیه صحیح، تحقیق و پایش و اقدامات پیشگیرانه و درمانی درحیطه بیماری های مرتبط با تغذیه می باشد.
 
اهداف واحد بهبود تغذیه جامعه

  •  کاهش شیوع سوء تغذیه در گروه های آسیب پذیر (کودکان، نوجوانان، زنان باردار و سالمندان)
  • تغذیه سالم کلیه گروههای سنی بر اساس هرم غذایی ودریافت متنوع ومتعادل از گروههای غذایی
  •  کاهش شیوع اضافه وزن و چاقی در گروه های سنی مختلف
  • کاهش شیوع  کمبود ریزمغذی های شایع (ید، آهن، روی، ویتامین A و ویتامین D) در گروه های مختلف سنی
  • کاهش میانگین دریافت روزانه چربی و روغن در خانوارها  
  •   ارتقاء فرهنگ و سواد تغذیه ای گروه های هدف
  • افزایش میانگین دریافت روزانه میوه ها، سبزی ها، شیر و لبنیات در خانواده ها می باشد
  • غربالگری ومراقبت تغذیه ای در بیماریهای غیر واگیر(دیابت،دیس لیپیدمی،فشارخون وجاقی) مشاوره تخصصی تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت .
شرح وظایف واحد بهبود تغذیه استان
  • اجرای پروتکل ها و استانداردهای تغذیه گروه های آسیب پذیر ، تغذیه در بیماری های واگیر و غیرواگیر
  • پایش استانداردهای تغذیه در مراکز جمعی 
  • اجرای پروتکل ها و دستور العمل های اجرایی ، پایش و ارزشیابی  برنامه های پیشگیری و کنترل کمبود ریز مغذی ها
  • طراحی و اجرای طرح های مداخله ای ، پژوهشی، آموزشی واطلاع رسانی در خصوص بهبود تغذیه استان
  • پیگیری و نظارت برحسن اجرای تصمیمات و مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی استان و ارائه گزارشات مستمر از چگونگی اجرای مصوبات
  •   تهیه وتدوین برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت بهبود تغذیه استان در قالب اهداف و سیاست های دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت
  •   تعیین اولویت های پژوهشی تغذیه در قالب برنامه های کلی بهبود تغذیه استان و ارائه آن به معاونت پژوهشی استان و سایر ارگان های مرتبط
  •   ارزیابی برنامه های بهبود تغذیه استان و تهیه گزارش از پیشرفت برنامه ها و ارائه پیشنهادات اصلاحی به مدیر مافوق و دفتر بهبود تغذیه جامعه به منظور بازنگری برنامه ها
  •  جلب همکاری سازمان ها ، موسسات و نهادهای مرتبط با بهبود تغذیه استان درخصوص تدوین و اجرای برنامه ها و طرح های استانی بهبود تغذیه جامعه
  •   ایجاد هماهنگی بین فعالیت ها و برنامه های کارشناسان و کارکنان شاغل در برنامه های بهبود تغذیه استان
  • نظارت برحسن اجرای برنامه ها و فعالیت های بهبود تغذیه استان
  •   انعکاس پیشنهادات و یافته های مطالعاتی کارشناسان بهبود تغذیه استان و شهرستان به مقامات مافوق و دفتر بهبود تغذیه جامعه
  • همکاری تخصصی با سایر کارشناسان امور بهبود تغذیه استان  در سایر بخش ها در اجرای برنامه ها و فعالیت های بهبود تغذیه استان
  • ظرفیت سازی کارکنان درون بخشی و فرابخشی در زمینه تغذیه با هماهنگی دفتر بهبود تغذیه جامعه
  • تهیه و ارائه پیشنهاد جهت ارتقاء دانش و مهارت های کارشناسان تغذیه تحت نظارت و پیگیری موضوع از مراجع ذیربط
  • برنامه ریزی و برگزاری دوره های آموزشی و بازآموزی در زمینه تغذیه جامعه برای کارشناسان تغذیه شهرستان، کارکنان بین بخشی و درون بخشی
  • تعیین اولویت های  برنامه های آموزشی  تغذیه ، اطلاع رسانی و پایش برنامه های بهبود تغذیه استان
  •  انجام سایر امور مرتبط با برنامه ریزی و سیاست گذاری و نظارت بر برنامه های بهبود تغذیه استان که از سوی مقامات ما فوق ارجاع می شود.


 

دفعات مشاهده: 5654 بار   |   دفعات چاپ: 561 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 25 بار   |   0 نظر
::
برای مشاهده کل مطالب بخش معرفی واحد اینجا را کلیک کنید.