دهمین نشست اعضای گروه فنی کارگروه تخصصی تهدید کننده های محیطی سلامت
روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۲ دهمین نشست اعضای کارگروه فنی تخصصی تهدید کننده های محیطی سلامت مبنی بر اجرای طرح راهبردی ارتقای سلامت محصولات هدف استان (سیب، سیب زمینی و پیاز) به ریاست دکتر شعوری جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی و با حضور دکتر دیزجی مسئول اجرای پروژه، مهندس نصیری نماینده مرکز بهداشت استان و معاونت بهداشت، دکتر فرخی نماینده سازمان جهاد کشاورزی، دکتر پرداختی نماینده اداره کل حفاظت محیط زیست، مهندس نبئی نماینده شرکت آب منطقه ای، مهندس ساطعی مدیر آزمایشگاه غذا و دارو، مهندس امیدی نماینده شرکت آب و فاضلاب، مهندس احرامی مدیر اداره غذا و کارشناسان دبیرخانه ساغ، در سالن جلسات امور اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار گردید.
دکتر شعوری جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی در ابتدا توضیحات مبسوطی در خصوص تأثیر پاندمی ناشی از بیماری کووید ۱۹ در زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی و اهمیت سلامت جامعه ارائه داده و افزودند بمبی به نام کرونا منفجر شده که حاشیه هایی برای تک تک ما در زندگی خانوادگی و زندگی اجتماعی ایجاد کرده که مشاهده می شود تمام دنیا را تحت تأثیر قرار داده است. سپس ایشان آماری از آخرین وضعیت بیماری و مرگ و میر ناشی از آن ارائه دادند.
دکتر شعوری در ادامه عنوان کردند این اتفاق ها نشان می دهد که چه قدر مسائل سلامت ضروری است که در راستای سلامت جامعه بایستی برنامه مدونی داشته باشیم این برنامه سبب حفظ اقتصاد و سلامتی جامعه خواهد شد که در این زمینه حرکت های جمعی و تیمی نه به صورت مطلوب بلکه به صورت ابتدایی گام های مناسبی انجام گرفته از جمله کار گروهی تیم اجرایی طرح راهبردی ارتقاء کیفیت محصولات کشاورزی که نتایج مؤثری داشته است.
جانشین رئیس دانشگاه در امور اجتماعی ضمن اشاره به مسئولیت پذیری کادر درمان که اکثراً ایام کرونایی را به صورت ایزوله و به دور از خانواده سپری کرده اند، برگزاری جلسات صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی و همچنین تلاش های صورت گرفته در اطراف شرکت شهرک روی را عزم و توانمندی راسخ گروه های اجرایی مثمر به ثمر دانسته و ابراز امیدواری کردند اجرای برنامه طرح راهبردی هم با حرکت گروهی در راستای ارتقاء سلامت مردم مؤثر واقع گردد.
سپس در ادامه جلسه سایر اعضای گروه در خصوص اقدامات صورت گرفته در راستای اجرای طرح توضیحات مبسوطی ارائه داده و پیرامون عناوین ذیل بحث و تبادل نظر انجام گرفت:
-
بررسی آخرین وضعیت نمونه برداری های انجام گرفته توسط تیم اجرایی در شهرستان ها
-
ارزیابی نتایج انالیز نمونه ها
-
بررسی نحوه تأمین منابع مالی و هزینه های اجرای آنالیز نمونه ها در آزمایشگاه های معاونت بهداشت، معاونت غذا و دارو، و جهاد دانشگاهی
-
بررسی نقاط ضعف و چالش های موجود در اجرای طرح
-
بررسی نحوه توانمندسازی تیم اجرایی در شهرستان های برای بهبود و ارتقای کیفیت اجرای طرح در سال های آتی
|