Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی گروه::
معاونت پژوهشی::
شوراهای پژوهشی::
اطلاعیه ها و اخبار مهم::
اولویت های پزوهشی دانشکده::
آیین نامه و دستورالعمل::
لینک سمات::
فرمها::
راهنماها::
برنامه های دراز مدت و کوتاه مدت::
همایش ها::
صفحه اصلی دانشکده::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
:: اولویت های پژوهشی دانشکده ::
 | تاریخ ارسال: 1401/8/9 | 
اولویت های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در سال ۱۴۰۱
 
حیطه زیر حیطه کد و موضوع تحقیقات

۱- بیماریهای غیرواگیردار

۱-۱- سرطانها
      1. پیشگیری از سرطان
      2. خودمراقبتی
      3. بررسی علل ایجاد کننده در اطفال
      4. بررسی شیوع و عوامل بروز
۱-۲-قلبی عروقی ۱-۲-۱-پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی
۱-۳-سوانح و تروما ۱-۳-۱-پیشگیری از سوانح و تروما
۱-۳-۲-آموزش در سلامت جامعه
۲-سلامت روان و مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت ۲-۱-سبک زندگی ۲-۱-۱-بررسی وضعیت شیوه زندگی ( فعالیت فیزیکی، تغذیه، دخانیات و ... ) و ارتباط آن با عوامل اجتماعی - اقتصادی
۲-۲-اختلالات روان ۲-۲-۱-پیشگیری از افسردگی و اضطراب
۲-۲-۲-اپیدمیولوژی اتیولوژی پیشگیری و شناسایی زود هنگام درمان و بازتوانی اختلالات روان شناختی
۲-۳-اعتیاد و روان گردان ها ۲-۳-۱-پیشگیری از اعتیاد
۲-۳-۲-بررسی وضعیت اعتیاد، سلامت روانی و اجتماعی و عوامل مرتبط با آن
۲-۳-۳-بررسی تأثیر انواع مداخلات بر پیشگیری و درمان اختلالات شایع روانپزشکی ( اعتیاد، افسردگی، اضطراب، خودکشی )
۲-۳-۴- توانمندسازی خانواده معتادان
۲-۴-بیکاری ۲-۴-۱-مطالعات اپیدمیولوژی
۲-۵-سبک زندگی ۲-۵-۱-روشهای نوین ارتقا سبک زندگی
۳-علوم بهداشتی و علوم تغذیه ۳-۱-تغذیه سالم ۳-۱-۱-روشهای ارتقا تغذیه
۳-۱-۲-کم و کیف تغذیه
۳-۲-ارتقا، سلامت و ایمنی مواد غذایی ۳-۲-۱-تعیین میزان سموم و فلزات سنگین در مواد خوراکی و آشامیدنی
۳-۳-دخانیات و مصرف مواد الکلی ۳-۳-۱-پیشگیری از اعتیاد
۳-۴-سلامت زنان ۳-۴-۱-روشهای ارتقای سلامت زنان
۳-۴-۲-بررسی اپیدمیولوژی سلامت زنان در جامعه
۳-۵-ارتقا، سلامت و ایمنی مواد غذایی ۳-۵-۱-اثر نگهدارندگی عصاره های گیاهی بر مواد غذایی
۳-۵-۲-بررسی آلودگی های میکروبی و شیمیایی انواع مواد غذایی
۳-۵-۳-بررسی مداخلات میکروبی و شیمیایی در جهت افزایش ایمنی مواد غذایی
۳-۵-۴-ارتباط بهداشت و ایمنی مواد غذایی و بیماریها

حیطه زیر حیطه کد و موضوع تحقیقات

۴- بیماریهای واگیر و عفونی
۴-۱-بیماریهای ویروسی ۴-۱-۱-درمان ها و مراقبت های بیماری ایدز
۴-۲-بیماری های باکتریال ۴-۲-۱-عفونت های بیمارستانی
۴-۲-۲-طراحی کیت هاتی تشخیص سریع
۴-۲-۳-بررسی شیوع و عوامل بروز
۴-۲-۴-بررسی علل ایجاد کننده در اطفال
۴-۳-بیماریهای ویروسی ۴-۳-۱-طراحی کیت های تشخیص سریع
۴-۳-۲-طراحی روش های غیرتهاجمی جهت مقابله با ویروس ها
۴-۳-۳-بررسی علل ایجاد کننده در اطفال
۴-۳-۴-بررسی شیوع و عوامل بروز
۴-۳-۵-ساخت کیت های تشخیص مولکولی
۵-فن آوری های نوین پزشکی ۵-۱-مهندسی ژنتیک، ژن درمانی  و واکسنها ۵-۱-۱-ایمیوژن تراپی و ایونو تراپی سرطان
۵-۱-۲-مطالعات آزمایشگاهی با استفاده از وکتورها
۵-۲-بیوانفورماتیک ۵-۲-۱-آنالیزهای مبتنی بر کامپیوتر و ژنتیک
۵-۳-روش های نوین تشخیصی، پیشگیری و درمان ۵-۳-۱-بررسی روش های مختلف بازسازی بافت نرم و سخت دهان
۵-۳-۲-لیزر در دندانپزشکی
۵-۳-۳-استفاده از طب مکمل در دندانپزشکی
۵-۳-۴-مطالعات آزمایشگاهی
۵-۴-سلول های بنیادی و مهندسی بافت ۵-۴-۱-روش های آزمایشگاهی علوم پایه

 
دفعات مشاهده: 231 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
برای مشاهده کل مطالب بخش اولویت های پزوهشی دانشکده اینجا را کلیک کنید.

Warning: A non-numeric value encountered in /home/htdocs/includes/functions.php on line 295