Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
صفحه اصلی::
معرفی::
برنامه های راهبردی::
اخبار و رویدادها::
کنگره ها و کنفرانس ها::
کارگاههای آموزشی::
آیین نامه و دستور العمل ها::
راهنماها::
تفاهم نامه ها::
اولویتهای تحقیقاتی::
فرم ها ::
شورای پژوهشی::
شورای عالی مراکز تحقیقاتی::
پژوهشگران برتر::
فرایندها::
ارزشیابی تحقیقات::
آزمایشگاه جامع تحقیقات::
فراخوان طرحهای تحقیقاتی::

فعالیت سایت مديريت پژوهشي راچگونه ارزیابی میکنید؟
بسیار ضعیف

:: فرایند تسویه حساب پایان نامه دانشجویی و طرح های تحقیقاتی ::
 توجه: به اطلاع کلیه عزیزانی که قصد تسویه حساب  پایان نامه دانشجویی و یا طرح های تحقیقاتی خود را دارند می رساند با عنایت به لزوم حذف مراجعات حضوری در فرایند های اداری  مقرر گردیده است که فرایند تسویه حساب دانشجویان  و مجریان طرح های تحقیقاتی از فروردین ماه سال جاری (۱۳۹۹) به صورت غیر حضوری و از طریق سامانه سمات انجام شود. لذا عزیزانی که قصد تسویه حساب دارند جهت تسویه حساب خود طبق فرایند های زیر اقدام به تسویه حساب نمایند.
دفعات مشاهده: 3159 بار   |   دفعات چاپ: 164 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر