معرفی روابط عمومی دانشگاه::
آرشیو اخبار وب دا::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: طرح بسیج سلامت نوروزی در زنجان/بازدید از مراکز واکسیناسیون و اماکن عمومی و گردشگری ::
 | تاریخ ارسال: 1401/1/3 |
طرح سلامت نوروزی در زنجان
بازدید از مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی استان
در هشتمین روز از اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در استان زنجان، از مراکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی شهرستان ایجرود بازدید به عمل آمد.

پایگاه خبری وبدا- زنجان، در راستای طرح سلامت نوروزی، صبح امروز، ۳ فروردین ۱۴۰۱، مهندس محمدی کارشناس واحد سلامت محیط مرکز بهداشت استان، از نحوه خدمت‌رسانی مراکز جامع سلامت شهری و روستایی، به مراجعان و مسافران نوروزی، بازدید کرد.
همچنین مهندس مجید رضوانی‌فرد سرپرست مرکز بهداشت شهرستان ایجرود، از  نحوه ارائه خدمات نوروزی دیدن کرد.
وی در این بازدید، برخی از اماکن تهیه و توزیع موادغذایی، مراکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی و پایگاه سلامت شهری، زرین‌آباد و نحوه روند اجرای واکسیناسیون و پایش تریسینگ را مورد بررسی قرار داد.
در این راستا توسط گروه سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان ایجرود، به صورت انفرادی، گروهی و بازدید مشترک، در طرح نظارت و بازرسی ۷ روزه ایام تعطیلات نوروزی، از اماکن عمومی شهرستان، ۴۸ مورد اماکن بین راهی، ۱۵مورد پایانه‌های مسافربری برون شهری، ۲۱۳ مرکز تهیه و توزیع موادغذایی، ۱۱۶ مورد اماکن عمومی، ۲۲ مورد خدمات آبرسانی و ۱۶۹ مورد کلرسنجی، با ۱۴۵ مورد تجهیزات پرتابل مورد بررسی قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 291 بار   |   دفعات چاپ: 41 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر