معرفی روابط عمومی دانشگاه::
آرشیو اخبار وب دا::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: بازدید یکروزه‌ی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان از مراکز بهداشتی و درمانی استان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/1/3 |
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان در سومین روز از سال جدید، از مراکز ارائه‌ی خدمات بهداشتی و درمانی در شهرستان‌های هیدج، صائین قلعه، خرمدره و ابهر بازدید کرد.

پایگاه خبری وبدا زنجان، دکتر مشهود تقیلو چهارشنبه سوم فروردین ۱۴۰۱ از مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، مراکز ۱۶ ساعته منتخب کرونا و مراکز تجمیعی واکسن در شهرستان‌های هیدج، صائین‌قلعه، خرمدره و ابهر بازدید نمود.
وی در این بازدید طی دیدار صمیمانه با همکاران و تبریک عید نوروز، از نزدیک تجهیزات بهداشتی و درمانی موجود در این مراکز، آخرین وضعیت و  نحوه‌ی رسیدگی و ارائه خدمات به مراجعین و مسافرین نوروزی را مورد بررسی قرار داد.
دفعات مشاهده: 354 بار   |   دفعات چاپ: 38 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر