آئین تکریم و معارفه مدیران روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد

| تاریخ ارسال: 1401/3/28 |
آئین تکریم و معارفه مدیران روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد
آیین تکریم و معارفه‌ی مدیران روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان باحضور دکتر بختیاری رئیس دانشگاه، مهندس سالخورده مدیر حوزه ریاست و جمعی از کارشناسان روابط‌عمومی دانشگاه برگزار شد.

پایگاه خبری وبدا-زنجان، در این آئین که ظهر شنبه ۲۸ خرداد در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد، ضمن قدردانی از خدمات دکتر مصطفی محمدی مدیر سابق این واحد، مهندس حسن اسم‌خانی به عنوان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زنجان منصوب شد.
در حکم ابلاغ مدیر جدید روابط عمومی آمده است:
همکار گرامی جناب آقای حسن اسم‌خانی
 سلام‌علیکم
 احتراما با عنایت به تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان مدیر روابط عمومی دانشگاه منصوب می‌شوید.
 ضمن آرزوی موفقیت برای جنابعالی در انجام این مسئولیت مهم علاوه بر انجام شایسته وظایف مربوطه، انتظار دارد با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و توانمندی‌ کارشناسان این حوزه و استفاده از تکنیک‌ها و فنون حوزه علوم ارتباطات و همچنین تعامل سازنده بیش از پیش با اصحاب رسانه، در ارتقاء جایگاه روابط عمومی این دانشگاه با هماهنگی مرکز روابط عمومی وزارت متبوع، موفق و موید باشید. توفیق روزافزون جنابعالی را از خداوند متعال مسئلت دارم.
دکتر حسن بختیاری

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 1267 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر