:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
آرشیو اخبار وب دا::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: آزمون جذب ارزیابان اعتباربخشی برگزار می‌شود ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/9 |
آزمون جذب ارزیابان اعتباربخشی برگزار می‌شود
آزمون جذب ارزیابی اعتباربخشی، ۲۹ تیرماه سال‌جاری در ۶ قطب دانشگاهی کشور برگزار می‌شود.
پایگاه خبری وبدا – زنجان، پیرو
اطلاع‌رسانی قبلی درخصوص جذب ارزیاب اعتباربخش، آزمون جذب ارزیابی اعتباربخشی ۶ قطب دانشگاهی کشور (اصفهان، تبریز، تهران، شیراز کرمانشاه، مشهد) برگزار می‌شود.
اطلاع‌رسانی به افراد واجد شرایط شرکت در آزمون ازطریق پیامک خواهد بود که شرکت کنندگان می‌توانند با مراجعه به نشانی سایت سازمان سنجش آموزش پزشکی که در محتوای پیامک ارسالی درج شده، محل آزمون خود را انتخاب کنند.

این آزمون در دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، اصفهان، تبریز، شیراز، کرمانشاه و مشهد، مورخه ۱۴۰۱/۴/۲۹ برگزار خواهد شد و واجدین شرایط ازطریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به آدرس www.sanjesh.ir از تاریخ ۱۴۰۱/۴/۱۱ ساعت۱۲ لغایت ۱۴۰۱/۴/۱۴ نسبت به انتخاب محل آزمون اقدام نمایند.
زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ۱۴۰۱/۴/۲۶ لغایت ۱۲ روز ۱۴۰۱/۴/۲۹می‌باشد.
خاطرنشان می‌شود عدم ارسال پیامک به مفهوم عدم داشتن شرایط لازم برای شرکت در آزمون می‌باشد.
دفعات مشاهده: 334 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر