:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
آرشیو اخبار وب دا::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: هفته مبارزه با مواد مخدر برگزاری کارگاه‌های مهارتی پیشگیری از اعتیاد توسط واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی زنجان ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/9 |

هفته مبارزه با مواد مخدر
کارگاه‌های مهارتی و جلسات آموزشی متعددی به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر توسط واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار می‌شود.

پایگاه خبری وبدا-زنجان، هفته مبارزه با مواد مخدر با شعار "همه باهم، نه به اعتیاد، یاریگر هم باشیم" از اول تیرماه آغاز شده است و در هفتمین روز از این هفته در شهرستان خدابنده برنامه‌هایی از جمله برگزاری برنامه های آموزشی برای اصناف و کسبه باموضوع پیشگیری از اعتیاد، جلسه آموزشی با موضوع پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی با همکاری نیروی انتظامی برای جمعیت عمومی شهر کرسف بعد از نماز جماعت، برگزاری جلسات  آموزشی پیش از ازدواج با موضوع پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی برای زوجین، جلسات متعدد آموزشی در مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت با موضوع پیشگیری از اعتیاد در جوانان و نوجوانان و اطلاع رسانی و آگاه‌سازی خانواده‌ها ، بارگزاری پیامهای آموزشی در گروه‌های مختلف پرسنل،جمعیت عمومی،سفیران سلامت و ...در فضای مجازی صورت گرفت.
در شهرستان طارم کارگاه آموزشی مهارت‌های زندگی و خود مراقبتی با محوریت پیشگیری از اعتیاد ویژه پیام گزاران سلامت ادارات به مناسبت هفتمین روز از هفته مبارزه با مواد مخدر برگزار شد.
برگزاری جلسه آموزش پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های ناشی از آن با همکاری ادارات تبلیغات اسلامی، هلال احمر و نیروی انتظامی در مسجد روستای شیوه، برگزاری جلسه آموزشی نه به اعتیاد، فرزند پروری با محوریت پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و مهارت‌های زندگی با محوریت نه به اعتیاد در روستای کوسه لر و آموزش خانواده‌ها  با محوریت سلامت مردان در برابر اعتیاد در روستای قارختلو از برنامه‌های هفتمین روز هفته مبارزه با مواد مخدر در شهرستان ایجرود بود.
در شهرستان ماهنشان، برنامه‌هایی از جمله کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد برای کارشناسان ستادی، مربیان آموزشگاه بهورزی و کارشناسان مراقب ناظر مراکز، برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از وسوسه برای کمپ ترک اعتیاد سعادت شهرستان توسط مسئول بهداشت روان ستاد شبکه، برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد و آموزش مهارت‌های زندگی توسط مسئول بهداشت روان ستاد شبکه در شهرک صنعتی انگوران، برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد و آموزش مهارت‌های زندگی برای پرسنل معدن توزلار، برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد و آموزش مهارتهای زندگی برای پرسنل معدن انگوران، برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد و آموزش مهارتهای زندگی برای پرسنل شرکت کالسیمین شهر دندی، برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد و آموزش مهارتهای زندگی برای پرسنل شرکت فراوری شهر دندی و تشکیل کمیته هماهنگی اجرای برنامه های هفته مبارزه با مواد مخدر با حضور دکتر اجلی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ماهنشان، روسای ادارات و کارشناسان ستاد شبکه از برنامه‌های هفتمین روز هفته مبارزه با مواد مخدر بود.
دفعات مشاهده: 59 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر