معرفی روابط عمومی دانشگاه::
آرشیو اخبار وب دا::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: ارائه خدمات درمانی در دانشکده دندانپزشکی زنجان زیرنظر اساتید مجرب با تعرفه دولتی ::
 | تاریخ ارسال: 1401/7/6 |

دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی زنجان خدمات درمانی خود را از شنبه ۱۹شهریور از ساعت ۸ صبح تا یک ظهر، زیرنظر اساتید مجرب و با تعرفه دولتی ارائه می‌کند.
پایگاه خبری وبدا – زنجان: همشهریان عزیز جهت دریافت نوبت می‌توانند با شماره ۰۲۴۳۳۱۴۸۱۰۰ تماس حاصل فرمایند.
نشانی دانشکده: زنجان - شهرک کارمندان - انتهای بلوار مهدوی - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی- دانشکده دندانپزشکی

دفعات مشاهده: 175 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر