بازدید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

| تاریخ ارسال: 1401/6/31 |
بازدیدمعاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ازمراکز تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در سفر دو روزه به زنجان از پروژه های تحقیقاتی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان بازدید نمود.

به گزارش وب دا - زنجان؛ دکتر یونس پناهی با همراهی دکتر بختیاری ریاست دانشگاه علوم پزشکی زنجان و جمعی از معاونان، مدیران دانشگاه بعد از ظهر روز پنج شنبه ۳۱ شهریور از مراکز تحقیقاتی دانشکده پزشکی،  آزمایشگاه جامع حیوانات، پارک علم و فناوری ، clean room، پایلوت داروئی و دانشکده دارو سازی از نزدیک بازدید نمود.

در این بازدید دکتربختیاری و مسئولین دانشگاه گزارشی از فعالیت ها، توانمندیها و  ظرفیتهای ایجاد شده در زمینه توسعه تحقیقات و فناوری در استان گزارشی ارائه نمود.

لازم به ذکراست؛ دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  با هدف حضور در اجلاس معاونان تحقیقات و فناوری کلان منطقه شش آمایشی کشور که جمعه اول مهر در سالن اجلاس مرکز همایشهای بین المللی روزبه زنجان برگزار خواهد شد؛ صبح امروز وارد استان زنجان شد.

منبع خبر وبدا مرکز زنجان

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 1523 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر