اشتراک‌گذاری توانمندی‌های دانشگاه‌های قطب ۶ برای توسعه حوزه تحقیقات

| تاریخ ارسال: 1401/7/1 |

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تاکید کرد:
اشتراک‌گذاری توانمندی‌های دانشگاه‌های قطب۶ برای توسعه حوزه تحقیقات

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان گره خوردن شعار امسال با حوزه تحقیقات را نشان از اهمیت این حوزه عنوان کرد و گفت: امیدواریم با اشتراک‌گذاری توانمندی‌های دانشگاه‌های قطب۶ کشور، حوزه تحقیقات و فناوری را در این کلان‌منطقه توسعه دهیم.

پایگاه خبری وبدا-زنجان، دکتر حسن بختیاری در نشست معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان‌منطقه ۶ کشور که صبح امروز در زنجان برگزار شد، اظهار کرد: باید با اتحاد و همدلی و هم‌افزایی برای ارتقاء حوزه تحقیقات در قطب۶ تلاش کنیم چرا که موجب پیشرفت همه‌ی استان‌های این منطقه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت حوزه تحقیقات، خاطرنشان کرد: شعار "تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" که مقام معظم رهبری برای امسال انتخاب کردند، نشان می‌دهد همه ارکان نظام از جمله دانشگاه‌ها باید در حوزه تحقیقات، تلاش مضاعف داشته باشند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز در این نشست به نقش علم در قدرت و نفوذ کشورها اشاره کرد و گفت: لازم است با تامین و آموزش نیروی انسانی و فراهم کردن ساختارهای فیزیکی برای ایجاد زیرساخت‌های علمی برنامه‌ریزی شود.

دکتر صمد ندری، ایجاد پروژه‌های تیمی در کلان منطقه‌های کشور را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود: با اجرای برنامه‌هایی از این دست، گام‌‎های بلندی در حوزه تحقیقات و فناوری برداشته می‌شود.

منبع خبر وبدا مرکز زنجان

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 906 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر