
نام ونام خانوادگی : م . قریشی
مدرک تحصیلی : کارشناس تغذیه
سمت : مسئول واحد تغذیه
شرح وظایف:
1- سرپرستی و نظارت بر تهیه ،نگهداری،پخت،توزیع و مصرف غذا با توجه به اصول بهداشتی و رژیم غذائی و در نظر گرفتن مقررات بیمارستان.
2- تهیه و تدوین فرمولهای خاص غذائی برای بیماران طبق دستور پزشک.
3- تنظیم برنامه غذائی برای هفته ،ماه و فصلهای مختلف.
4- نظارت در انتخاب ،سفارش ،تحویل و نگهداری مواد غذائی خام
5- پیشنهاد و پیگیری انجام آزمایشات لازم از مواد غذائی خام و پخته.
6- نظارت بر کار و آموزش و آزمایشات لازم جهت کارکنان تحت سرپرستی خود.
7- پاسخگوئی به مراجعین.
8- همکاری و دادن نظرات تغذیه ای به کارکنان ر صورت درخواست آنها.
9- تقسیم وظایف پرسنل تحت سرپرستی خود و ارزشیابی منظم آنها.
10- برآورد آمارغذائی و نیازهای تدارکاتی بخش خدمات غذائی.
11- جمع آوری آمار و اطلاعات و ارائه به مراکز ذیصلاح در صورت درخواست.
12- نظارت برامر سلامت و بهداشت کارکنان واحد تغذیه با همکاری و هماهنگی مسئول بهداشت مرکز و کنترل عفونت.
13- نظارت بر وضعیت بهداشت محیط.
14- آموزش به بیمار و بستگان آنها در زمینه رژیم غذائی بیمار.
15- شرکت در سمینارها و باز آموزی ها جهت به روز شدن اطلاعات علمی.
16- انجام کارهای تحقیقاتی در جهت یافتن راهای معتبر و موثر جهت ارائه خدمات مطلوبتر.
17- نظرسنجی از کارکنان و بیماران در زمینه کیفیت و کمیت خدمات تغذیه ای ،ارزیابی این نظرات و تلاش در ارائه خدمات مطلوبتر .
18- انجام سایر امور مربوط طبق دستور مقام مافوق.
19- انجام سایر امور مرتبط با شغل برحسب نظر مقام مافوق ومطابق مقررات.
|